You are here:

Bătaie pentru Niţă. Portarul român, dorit de echipa care a fost la un pas să o elimine pe Bayer Leverkusen

Bătaie pentru Niţă. Portarul român, dorit de echipa care a fost la un pas să o elimine pe Bayer Leverkusen

Echipa națională

Comentarii

Portarul român Florin Niţă (37 de ani) a fost în formă maximă la EURO 2024, iar acum poate prinde o echipă campioană din fotbalul european.

Niţă, pe lista unei echipe din străinătate

Florin Niţă a fost printre cei mai remarcaţi jucători din naţionala României la EURO 2024. Portarul român a avut prestaţii fantastice în toate partidele tricolorilor de la turneul final din Germania.

Totuşi, el este acum liber de contract, după ce şi-a încheiat angajamentul contractual cu turcii de la Gaziantep, la finalul sezonului trecut. Dar nu duce lipsă de oferte.

Niţă a împlinit recent vârsta de 37 de ani şi se află într-o formă fizică de invidiat, iar clubul care va pune mâna pe el pentru viitorul sezon nu va da greş.

Printre echipele la care ar putea ajunge Florin Niţă se află şi Qarabag, campioana din Azerbaidjan, care este în căutarea unui portar. Alături de internaţionalul român se află şi goalkeeper-ul grec Andreas Gianniotis, de la Kasimpaşa.

Rămâne de văzut care va fi următoarea provocare a lui Niţă în cariera profesională, după ce a făcut o stagiune excelentă la Gaziantep, sub comanda lui Şumudică, şi un European magnific în Germania.

În sezonul trecut al primei ligi din Azerbaidjan, FK Qarabag a terminat pe primul loc, cu 83 de puncte, la mare distanţă de următoarele clasate (58 de puncte). Neftci Baku, fosta echipă a lui Adi Mutu, a încheiat pe locul 5.

Totodată, Qarabag a fost şi la un pas să o elimine pe campioana Germaniei, Bayer Lekerkusen, în optimile de finală din Europa League.

Azerii au condus de două ori cu 2-0, dar au fost egalaţi de fiecare dată de nemţi, care au şi câştigat returul cu 3-2 cu două goluri marcate în mod dramatic, după minutul 90.

Afla mai multe despre: florin nitaeuro 2024echipa nationalaromania 

viewscnt
Articole similare