Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gică Hagi, iritat de o afirmaţie făcută de Adi Mutu: ”A greşit din toate punctele de vedere”

Gică Hagi, iritat de o afirmaţie făcută de Adi Mutu: ”A greşit din toate punctele de vedere”

Superliga

Comentarii

Gică Hagi a fost nemulţumit de o afirmaţie făcută de Adi Mutu, care a spus că antrenorul Farului nu are presiune, deoarece tot el este şi patron.

În această etapă din Superliga se confruntă primele două clasate, Rapid şi Farul, revelaţiile acestui sezon.

Înainte de meci, Gică Hagi s-a declarat nemulţumit de o afirmaţi făcută de fostul său coleg de la naţională, Adi Mutu.

Declaraţia lui Mutu care l-a iritat pe Gică Hagi: ”Munca mea este de 100 de ori mai multă decât a unui manager”

Această etapă din Liga 1 aduce faţă în faţă cele mai în formă echipe din campionat, dar şi pe cei mai buni marcatori din istoria echipei naţionale: Gică Hagi şi Adi Mutu, ambii cu câte 35 de goluri.

În conferinţa de dinaintea partidei, Adi Mutu şi-a declarat admiraţia pentru tot proiectul pe care Gică Hagi l-a dezvoltat la Constanţa.

În acelaşi timp, antrenorul Rapidului a declarat că Gică Hagi nu are presiune, deoarece tot el este şi patron şi nu poate fi sancţionat în cazul unor performanţe slabe.

Declaraţia l-a nemulţumit pe Gică Hagi. Cel mai mare fotbalist român spune că, de fapt, presiunea la care el trebuie să facă faţă este mult mai mare faţă de cea a unui antrenor, deoarece tot el trebuie să se ocupe şi de viitorul clubului:

”(n.r. Despre faptul că Mutu a zis că Hagi n-are presiune, că e patron) Adi a greşit din toate punctele de vedere.

Eu trebuie să fac şi administrativ, trebuie să fiu şi acolo, sunt acţionar majoritar, trebuie să am grijă de multe, munca mea e de 100 de ori mai multă decât a unui manager, care stă şi semnează jucători, vrea să facă nişte puncte şi, dacă nu e bine, îşi dă demisia şi pleacă acasă. Eu nu pot să fac asta.

La mine e grea, la ce m-am înhămat eu e de la greu în sus, câtă muncă am de făcut, 24 din 24, n-am cum să respir altceva”, a spus Gică Hagi.

Rapid - Farul este live pe Orange Sport 1, vineri, de la 20:30.

Afla mai multe despre: hagi 

viewscnt
Articole similare