Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Ce făcea un bodyguard în spatele lui Dică, într-un moment în care antrenorul FCSB-ului dădea indicaţii :)

VIDEO | Ce făcea un bodyguard în spatele lui Dică, într-un moment în care antrenorul FCSB-ului dădea indicaţii :)

Cupa României

Comentarii

Un bărbat ce pare a fi bodyguard n-a fost atât de interesat de meciul dintre UTA Arad şi FCSB, scor 2-2.

Partida dintre UTA Arad şi FCSB, din prima etapă a Cupei României, a fost foarte disputată, mai ales pe final, când s-au arătat nu mai puţin de 4 cartonaşe roşii.

Însă nu toată lumea aflată pe stadion a fost atât de mult interesată de ceea ce se întâmpla pe teren.

Ce făcea un bodyguard când Dică dădea indicaţii

Aşa cum ne-a obişnuit, stadionul din Arad a fost din nou plin. Suporterii au venit să o încurajeze pe UTA în derby-ul cu FCSB, în prima etapă din grupele Cupei României.

Arădenii au deschis scorul repede, în minutul 8, prin Pop, dar Radunovic a reuşit să egaleze din penalty, în minutul 22.

Au existat însă şi persoane care au fost pe stadion, dar n-au fost prea interesate de meci. Este cazul unui bărbat, care pare a fi bodyguard.

În minutul 33, când Nicolae Dică dădea nervos indicaţii, bărbatul a fost surprins de camere în timp ce se amuza într-un apel video, total neinteresat de ceea ce se întâmplă în teren.

FCSB a remizat, miercuri, în deplasare, scor 2-2, cu echipa UTA Arad, într-un meci din grupa B a Cupei României Betano, în care arădenii au condus cu 1-0 şi bucureştenii cu 2-1, aceştia din urmă primind gol în minutul 90+6. La meci s-au acordat patru cartonaşe roşii.

Gazdele au deschis scorul prin Pop, în minutul 8. FCSB a înscris apoi prin Radunovic ’22 şi Radaslavescu ’47, însă pe final, în minutul 90+6, UTA Arad a egalat prin Postolachi.

Nu mai puţin de 4 jucători au fost eliminaţi pe finalul meciului UTA - FCSB 2-2

Centralul Adrian Cojocaru a făcut spectacol în ultimele 10 minute din meci.

În minutul 83, Cojocaru l-a eliminat pe Bouhenna după ce i-a arătat un galben pentru trageri de timp şi un altul după ce jucătorul FCSB-ului a aplaudat ironic.

În minutul 88, Andrei Chindriş a fost eliminat de pe banca de rezerve. Primul galben l-a primit pentru proteste, pe al doilea după ce l-a aplaudat ironic pe arbitru.

În minutul 90+1, Radunovic a primit al doilea galben pentru un fault asupra unui adversar scăpat pe contraatac.

În minutul 90+6, Octavian Popescu a văzut al doilea galben după o intrare dură, prin alunecare, asupra unui adversar.

La final, Nicolae Dică s-a arătat foarte nemulţumit de arbitraj: ”Eu în general nu comentez arbitrajul dar ce am văzut azi nu mi se pare normal. Sunt prea nervos acum după joc...”

Afla mai multe despre: fcsb 

viewscnt
Articole similare