Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gică Popescu, dornic să se ia măsuri împotriva lui Jean Vlădoiu după ce a acuzat-o pe Farul de blat: ”Vom face o adresă către Comisia FRF”

Gică Popescu, dornic să se ia măsuri împotriva lui Jean Vlădoiu după ce a acuzat-o pe Farul de blat: ”Vom face o adresă către Comisia FRF”

Farul Constanța

Comentarii

După ce le-a acuzat pe Farul şi FCSB de blat, Gică Popescu doreşte ca Jean Vlădoiu să fie pedepsit.

În a 28-a etapă a Ligii 1, Farul făcea vizita la Bucureşti pentru a disputa duelul cu FCSB, meci crucial pentru constănţeni în lupta pentru play-off.

Cu FC Argeş pe urmele echipei pregătite de Gică Hagi, dobrogenii aveau nevoie de o victorie ca de aer pe Arena Naţională, împotriva vicecampioanei.

Formaţia pregătită de Toni Petrea era favorită înaintea meciului, dar a fost dominată total de Farul şi a pierdut confruntarea, scor 2-0.

Constănţenii s-au depărtat de Argeş şi au obţinut între timp calificarea în play-off, însă nu au scăpat de acuzaţiile conducerii piteştene.

Jean Vlădoiu, preşedintele clubului, a acuzat cele două echipe de blat şi a afirmat că cei de la Argeş şi-au luat gândul de la play-off.

Gică Popescu, dornic să se ia măsuri împotriva lui Jean Vlădoiu după ce a acuzat-o pe Farul de blat

În urma acestor declaraţii, Gică Popescu a anunţat că Farul va cere să se ia măsuri împotriva oficialului lui FC Argeş, care a încercat între timp să convingă că declaraţia sa a fost scoasă din context.

Vom face o adresă catre Comisia FRF, pentru a lua măsuri faţă de declaraţiile lui Jean. Noi am rămas surprinşi de această declaraţie pentru că vine de la un fost coleg care a jucat în naţională.

Ştie ce înseamnă performanţa, dar am dat pagina. El i-a dat un mesaj lui Zoli Iasko (n.r. al treilea acţionar al Farului, alături de Marica şi Hagi), spunând că nu asta a fost declaraţia lui, că a fost scoasă din context, dar trebuie să ne respectăm mai mult când facem astfel de declaraţii.

Eu cred că l-ar fi onorat acest gest, să pună mâna pe telefon şi să mă sune pe mine sau pe Gică, dar nu a făcut-o”, a declarat Gică Popescu.

Dacă cei de la Farul i-au înfuriat pe cei de la FC Argeş după victoria cu FCSB, tot ei le-au menţinut şansele de a prinde play-off-ul.

Elevii lui Hagi au învins-o pe FC Botoşani, adversara piteştenilor din ultima etapă. Dacă se impune împotriva echipei pregătite de Marius Croitoru, FC Argeş va obţine un loc printre primele şase.

Afla mai multe despre: gică popescu 

viewscnt
Articole similare