Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gică Popescu, uluit de ceea ce a păţit un jucător la FCSB: ”Nicăieri în lume nu se întâmplă aşa ceva”

Gică Popescu, uluit de ceea ce a păţit un jucător la FCSB: ”Nicăieri în lume nu se întâmplă aşa ceva”

Superliga

Comentarii

Gică Popescu a rămas uimit de ceea ce a păţit un jucător transferat de FCSB şi spune că n-a mai auzit un astfel de caz.

Gigi Becali este recunoscut pentru stilul excentric în care îşi conduce echipa şi de multe ori a uimit prin deciziile pe care le-a luat când a venit vorba despre vreun jucător sau antrenor.

Un episod petrecut în această vară la FCSB l-a uimit însă pe Gică Popescu, fost căpitan al lui FC Barcelona.

Gică Popescu, uluit de ceea ce a păţit Vadim Raţă la FCSB

Unul dintre cei mai mari fotbalişti români din istorie, Gică Popescu a rămas uluit de felul în care l-a tratat Gigi Becali pe Vadim Raţă.

Mijlocaşul de 29 de ani a fost transferat de FCSB de la FC Voluntari, în această vară, dar Gigi Becali l-a trimis înapoi după doar 108 minute jucate.

Fost căpitan la FC Barcelona, actualul preşedinte al Farului susţine că nu s-a mai întâlnit în toată cariera un asemenea caz:

”Şi noi, la Farul, şi în toata lumea, nu se întâmplă aşa ceva. Nici n-am auzit ca la alte echipe să se întâmple aşa ceva. Este de apreciat că a acceptat să se întoarcă la Voluntari să joace”, a declarat Gică Popescu pentru Prima Sport.

Câţi bani a încasat Vadim Raţă după ce a acceptat să plece de la FCSB

Vadim Raţă a fost transferat de FCSB în această vară, după ce a i-a plătit în jur de 300.000 de euro lui FC Voluntari.

Internaţionalul moldovean a avut însă doar 3 apariţii la FCSB, timp în care a acumulat 108 minute jucate. Însă au fost suficiente pentru Gigi Becali, care a decis să-l trimită înapoi la FC Voluntari.

Iniţial, Vadim Raţă a refuzat să revină la echipa de la care s-a transferat. Însă, după negocieri, mijlocaşul în vârstă de 29 de ani a acceptat să plece de la FCSB după ce a primit 40.000 de euro.

”Dacă au hotărât că în două săptămâni să ia o asemenea decizie, înseamnă că sunt super profesionişti, că ştiu foarte bine fotbalul şi asta e”, a spus ironic Vadim Raţă, după ce s-a întors la FC Voluntari.

Afla mai multe despre: vadim rata 

viewscnt
Articole similare