Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | A adus, dar a şi renunţat. FC U Craiova a anunţat despărţirea de un nou atacant

OFICIAL | A adus, dar a şi renunţat. FC U Craiova a anunţat despărţirea de un nou atacant

FC U Craiova

Comentarii

FC U Craiova a renunţat la unul dintre atacanţii din lot, după ce în ultimele zile a adus doi oameni de gol pentru a suplini plecarea lui Andrea Compagno.

Cedarea lui Andrea Compagno pentru suma de 1,5 milioane de euro la FCSB a produs mai multe schimbări la nivelul lotului condus de Marius Croitoru, în special în compartimentul ofensiv.

Pentru a-l înlocui pe italian, Adrian Mititelu a adus doi atacanţi la echipă, pe Jibril Ibrahim, golgheterul din campionatul Moldovei, şi pe Vladislav Blănuţă, luat din Serie C, de la Pescara, în trecut fiind şi junior la Rapid.

Astfel, odată cu sosirea şi acestor doi jucători, Marius Croitoru ar avea sub comandă nu mai puţin de cinci atacanţi: Gabi Iancu, Claudiu Bălan, George Ganea, Jibril Ibrahim şi Vladislav Blănuţă.

Totuşi, conducerea Craiovei a considerat că acest număr este unul mult prea mare şi a decis să renunţe la unul dintre ei.

OFICIAL | FC U Craiova a anunţat despărţirea de un nou atacant

Prin urmare, FC U Craiova a anunţat, în mod oficial, că a renunţat la serviciile atacantului Claudiu Bălan, jucător ce a fost alături de echipa olteană încă din Liga 4.

Clubul din Bănie a făcut anunţul pe reţelele de socializare şi a transmis un mesaj de mulţumire şi i-a urat fotbalistului succes în viitor.

”Fotbal Club Universitatea 1948 şi Claudiu Bălan au ajuns la un acord privind încetarea contractului.

Clubul îi mulţumeşte lui Claudiu pentru tot ce a realizat ca jucător al echipei în ultimii ani şi îi urează mult succes în următoarea provocare”, a transmis clubul din Bănie, pe Facebook.

Născut la Craiova, Claudiu Bălan a fost adus la FC U încă din 2017, de la FC Olt Slatina.

Este a doua despărţire a atacantului ajuns la 28 de ani de FC U Craiova. Prima dată fusese cedat în 2014, la CS Mioveni.

Bălan a fost unul dintre golgheterii echipei în sezonul trecut, primul după promovare. A marcat opt goluri şi 37 de apariţii în campionat, dar în sezonul actual nu a punctat deloc, în şase meciuri disputate pentru FC U.

Afla mai multe despre: fc u craiovaclaudiu balan 

viewscnt
Articole similare