Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali a anunţat ce antrenor a ales pentru FCSB, după ce Mihai Stoica a dezvăluit planul patronului

Gigi Becali a anunţat ce antrenor a ales pentru FCSB, după ce Mihai Stoica a dezvăluit planul patronului

FCSB

Comentarii

Gigi Becali a anunţat cine o va antrena pe FCSB în perioada următoare.

FCSB a rămas fără antrenor după ce Nicolae Dică şi-a prezentat demisia, din cauza rezultatelor sub aşteptări.

Iniţial, patronul FCSB a reacţionat energic şi a întocmit rapid o listă cu înlocuitori. Acum, Gigi Becali a anunţat cine va fi antrenorul FCSB-ului pentru perioada următoare.

Ce antrenor a ales Gigi Becali pentru perioada următoare

Miercuri seară, Mihai Stoica a dezvăluit la Orange Sport ce antrenor a ales pentru perioada următoare.

Patronul FCSB nu se grăbeşte şi a decis să-i dea o şansă lui Mihai Pintilii, care va fi ajutat de preparatorul fizic Thimas Neubert.

Această variantă a fost confirmată de Gigi Becali. Patronul FCSB susţine că Mihai Pintilii va fi antrenor principal la meciurile cu West Ham (Conference League), Rapid (Superliga), Oţelul (Cupa României) şi cu FC U Craiova (Superliga).

În cazul în care Mihai Pintilii va face o figură frumoasă în acest partide, fostul mijlocaş ar urma să rămână în funcţia de antrenor principal:

”Până când e pauză, nu mai numesc niciun antrenor. O să stea Pintilii pe bancă şi cu West Ham, şi cu Rapid, şi cu Craiova. Am vreo zece antrenori pe listă, dar nu iau nicio decizie până la pauza competiţională.

Dacă batem pe Rapid şi pe Craiova, rămâne Pintilii”, a anunţat Gigi Becali pentru playsport.ro.

Mihai Stoica a anunţat încă de miercuri seară cine a fost ales antrenor la FCSB

Informaţia că Mihai Pintilii va primi mai multe şanse pentru funcţia de antrenor a fost anunţată în exclusivitate la Orange Sport.

Mihai Stoica susţine că aceasta este hotărârea patronului şi are încredere că Mihai Pintilii şi Thomas Neubert vor face faţă:

"Sub nicio formă nu va fi numit noul antrenor până înainte de meciul cu U Craiova 1948. În una dintre pauzele competiţionale va fi numit. Avem dispensă, avem voie să continuăm cu cei care sunt aici, Pintilii - Neubert.

Mai sunt două meciuri de Liga 1, unul de Cupa României şi cel cu West Ham. Patronul a luat decizia asta şi aici mă opresc. Cred că e o decizie bună, că nu are rost să ne grăbim acum”, a spus Mihai Stoica la Orange Sport.

Afla mai multe despre: becali 

viewscnt
Articole similare