Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali a anunţat ce se va întâmpla cu Vlad Chiricheş din vară: ”Avem şi noi o perlă şi vrem să o distrugem şi pe aia. A făcut bani mulţi”

Gigi Becali a anunţat ce se va întâmpla cu Vlad Chiricheş din vară: ”Avem şi noi o perlă şi vrem să o distrugem şi pe aia. A făcut bani mulţi”

FCSB

Comentarii

Gigi Becali a vorbit despre situaţia lui Vlad Chiricheş (34 de ani), jucător ce a fost mai mult accidentat de când a revenit la FCSB.

Ce funcţie va ocupa din vară Vlad Chiricheş la FCSB

Vlad Chiricheş s-a întors în vara anului trecut la FCSB după 10 ani petrecuţi în străinătate. Dar a doua sa aventură la formaţia roş-albastră este măcinată de accidentări.

Inclusiv în momentul de faţă, fundaşul central de 34 de ani este incert din cauza problemelor medicale şi îşi continuă recuperarea după s-a accidentat în partida cu UTA din tur, disputată în august 2023.

Dar Gigi Becali i-a găsit o utilitate jucătorului său veteran. Patronul FCSB-ului a anunţat că Vlad Chiricheş va fi viitorul antrenor secund al echipei.

“I-am spus lui Chiricheş, dacă a fost caracter aşa frumos când spunea că nu vrea să i se plătească 40.000 de euro (n.r. pe perioada accidentării) ci doar 5000. El are 15-20 de milioane adunaţi. 

El mi-a spus: «Nea Gigi, m-ai luat de la Lignitul Oltenia şi am făcut zeci de milioane. Acum, ca să îţi iau banii, nu e frumos. Dacă e să joc, iau 40.000, dacă nu joc, 5000». Vezi ce caracter frumos?

Şi i-am zis că va rămâne aici. El a spus că vrea să joace. O să fii jucător şi antrenor secund (n.r. din vară). Frumos caracter. El e băiat strângăreţ, a făcut bani mulţi. A avut şi 3 milioane pe an salariu. Şi atunci nu s-a mai uitat la bani, că eu l-am lansat pe el. 

Poate pleca el, dar dacă pleca de la Lignitul sau de la Rapid, nu pleca la fel ca de la Steaua (n.r. FCSB) sau de la Dinamo. Avem şi noi o perlă şi vrem să o distrugem şi pe aia”, a declarat Gigi Becali, conform Fanatik.

În actualul sezon, Vlad Chiricheş a evoluat doar în patru partide de campionat şi şapte în toate competiţiile.

Afla mai multe despre: fcsbgigi becalivlad chirichessuperliga 

viewscnt
Articole similare