Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali a vrut să-l aducă pe Dinu Gheorghe la FCSB. Ultraşii şi-au dat acordul pentru această mutare. EXCLUSIV

Gigi Becali a vrut să-l aducă pe Dinu Gheorghe la FCSB. Ultraşii şi-au dat acordul pentru această mutare. EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Gigi Becali a încercat să-l aducă pe Dinu Gheorghe la FCSB şi suporterii au fost de acord cu această variantă, în ciuda trecutului pe care acesta l-a avut la Rapid.

Dinu Gheorghe a fost în urmă 15 ani unul dintre cei mai buni conducători din Liga 1. El a avut rezultate apreciate atât la Rapid, cât şi la FC Braşov.

În ciuda trecutului pe care l-a avut la Rapid, Gigi Becali a vrut să-l aducă la FCSB şi discuţiile au fost foarte avansate.

Dinu Gheorghe a fost foarte aproape de FCSB. Suporterii erau de acord

Mihai Stoica a povestit cum a încercat să-l aducă pe Vasile Maftei la FCSB, în 2013, când era în căutarea unui fundaş central. Managerul sportiv al FCSB-ului susţine că ultraşii s-au opus iniţial, deoarece Maftei este rapidist, însă până la urmă au fost de acord.

În cadrul discuţiei, Mihai Stoica spune că le-a amintit suporterilor că ei au fost de acord să vină Dinu Gheorghe la FCSB, în ciuda faptului că şi acesta este considerat un mare rapidist.

”Eu, la un moment dat, prin 2013, am făcut o încercare să-l aduc pe Maftei. Aveam nevoie să aducem un fundaş central care să joace şi în dreapta, un fundaş cu experieţă şi aşa mai departe. Şi am vorbit cu Maftei, a început să râdă, că el e rapidist-rapidist şi are o problemă cu Steaua.

I-am spus: ”lasă-mă să vorbesc cu Gigi”. Am fost la Gigi, am vorbit şi a zis OK. După care Mustaţă mi-a zis: ”bă, eu nu sunt de acord cu aşa ceva”. Şi eu i-am zis: ”băi, Mustaţă, bun, OK, dar aţi fost de acord să vină Dinu Gheorghe la un moment dat, când eu nu eram”. Şi a zis: ”da, mă, pentru că nu ne convenea conducerea şi voiam să avem un conducător”. Păi, OK, dar atunci de ce să aveţi o probleme cu un jucător? Dacă nu aveaţi o problemă cu un conducător? Şi aici extrapol\nd, şi cu un antrenor, daca nu ai probleme cu conducator, de ce ai avea probleme cu antrenor?

Şi-am zis: ”băi, nu înţeleg. Asta e o chestie pe care o hotărâm noi. Şi am zis, dacă-l îl conving să vină, trebuie să vină. ”Bine, o să-l ignorăm, nu-l băgăm în seamă deloc. Bine, nu am nicio problemă”. Nu a vrut Maftei sub nicio formă să vină”, a povestit Mihai Stoica.

Momentul în care Gigi Becali a încercat să-l aducă pe Dinu Gheorghe la FCSB a fost în mai 2009, când Mihai Stoica încă lucra pentru Unirea Urziceni, unde plecase în 2007.

Dinu Gheorghe a fost de acord cu propunerea venită de la Gigi Becali, dar s-a răzgândit în ultimul moment şi a semnat cu Astra.

Afla mai multe despre: mihai stoica 

viewscnt
Articole similare