Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali acuză că serviciile secrete s-ar fi implicat în lupta pentru titlu: ”Nu ai ce să le faci. Ei fac ce vor”

Gigi Becali acuză că serviciile secrete s-ar fi implicat în lupta pentru titlu: ”Nu ai ce să le faci. Ei fac ce vor”

FCSB

Comentarii

Gigi Becali acuză că serviciile secrete au ajuns să controleze fotbalul românesc.

Patronul FCSB lansează noi acuzaţii după ce a ratat un nou titlu în Liga 1. Gigi Becali susţine că serviciile secrete din România s-ar fi amestecat inclusiv în fotbal.

Fostul europarlamentar spune că UEFA ar trebui înştiinţată că politicul din România se amestecă în fotbal şi decide ce echipă ar trebui să câştige titlul.

Becali acuză că serviciile secrete controlează fotbalul românesc: ”Nu avem ce face”

CFR Cluj a fost acuzată că ar fi favorizată în lupta pentru titlu prin relaţia pe care şefii clubului o au cu Vasile Dîncu, cel care în prezent este ministrul Apărării Naţionale.

Însă Gigi Becali susţine că influenţele exterioare care afectează fotbalul nu se opresc aici. Patronul FCSB acuză că inclusiv serviciile secrete din România ar fi implicate în fotbalul românesc.

Omul de afaceri dă drept exemplu condamnarea lui Gică Popescu, cel care a fost trimis în spatele gratiilor după ce a fost găsit vinovat în Dosarul Transferurilor.

Decizia judecătorilor a venit însă cu o zi înainte de alegerile FRF, unde Gică Popescu era favorit pentru funcţia de preşedinte:

”Dacă aveam VAR, nu mai putea FRF să-şi facă meseria. Nu ai ce să le faci. Ei candidează singuri, nu ai ce să le faci. Se duce Argăseală acolo, e prieten cu ei, nu vreau să le stric prietenia. Ei vin, ei fac ce vor, ei bagă regulamente, ei schimbă regulamente, ei l-au condamnat pe Gică Popescu pentru a câştiga ei.

În toată lumea asta, securitatea conduce, dar nu se bagă şi la fotbal. La noi până şi la fotbal se bagă securitatea. Nu avem ce face. Dacă tu, Marica, eşti băiat deştept, poţi face o asociaţie a gloriilor României şi să mergeţi la protest.

Să ajungeţi şi la UEFA să spuneţi că se bagă politicul. Fac ei totul cei care sunt la putere. Acum să facă şi PNL o echipă şi să facă totul cu schimbul. Să câştige un an PNL, apoi în alt an să câştige alt partid”, a declarat Gigi Becali la Pro Arena.

Afla mai multe despre: gigi becali 

viewscnt
Articole similare