Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali, atac incredibil la Anghel Iordănescu: ”Dacă eşti găinar, nu spui adevărul”

Gigi Becali, atac incredibil la Anghel Iordănescu: ”Dacă eşti găinar, nu spui adevărul”

FCSB

Comentarii

Gigi Becali i-a atacat dur pe Anghel Iordănescu şi pe Marius Lăcătuş, deoarece aceştia ţin partea Stelei.

Altă dată prieteni, Gigi Becali a lansat un atac fără precedent la adresa lui Anghel Iordănescu. Însă nici pe Marius Lăcătuş nu l-a menajat.

Patronul FCSB îi acuză pe cei doi că ştiu toate detaliile despre cum Gigi Becali a preluat Steaua, dar, cu toate acestea, cei doi sunt acum în tabăra echipei din Ghencea.

Gigi Becali, atac la Iordănescu şi Lăcătuş: ”El ştie adevărul, Lăcătuş ştie adevărul”

Anghel Iordănescu şi Marius Lăcătuş sunt printre cele mai emblematice personalităţi din istoria Stelei.

După verdictul din 2014, când magistraţii de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie l-au lăsat pe Gigi Becali fără marca Steaua, cei doi s-au situat de partea echipei din Ghencea.

Acum, Anghel Iordănescu şi Marius Lăcătuş şi-au declarat susţinerea pentru schimbarea Legii Sportului, care i-ar permite Stelei să joace în Liga 1.

Însă Gigi Becali a fost deranjat mai ales de poziţia lui Anghel Iordănescu în toată această discuţie:

”M-a dezamăgit (n.r. Anghel Iordănescu), pentru că el ştie ce s-a întâmplat. Mi-a cerut bilete, a dat telefoane, iar după să fii împotriva mea?

Dacă era un om onest... el ştie adevărul, Lăcătuş ştie adevărul. Ştii că au semnat zeci de generali, că au semnat nu ştiu câţi din ministere, de ce nu spui adevărul?

Dacă eşti găinar, nu spui adevărul! Păi, spune, băi, cum s-a întâmplat! De ce eşti găinar? M-a sunat, am vorbit, nu sunt supărat pe el, dar sunt şi eu om, ştiu câţi bani am băgat, ştiu cât am luptat!

Eu sunt mai puternic decât ei toţi la un loc”, a spus Gigi Becali la Prima Sport.

Gigi Becali, enervat de modificarea Legii Sportului: ”Băi, e nebunie”

Proiectul de modificarea a celor două alineate din articolul 31, din Legea Sportului, l-a enervat pe Gigi Becali, deoarece Steaua ar primi drept de promovare.

Patronul FCSB susţine că va avea o discuţie cu liderii PSD, PNL şi AUR pentru ca parlamentarii celor trei partide să nu voteze modificările la Legea Sportului:

”Ce să facă... cum, mă... că legea, că nu ştiu ce... ce lege, mă? Nu există, mă, aşa lege. Cum, cine să voteze legea aia?

O să vorbesc eu la PSD şi nu mai votează niciunul. Vorbesc eu cu Ciolacu şi nu mai votează nici nimeni. Vorbesc şi cu Simion şi nici Simion nu votează şi gata.

Mai vorbesc şi cu Rareş Bogdan să nu voteze nici PNL-ul şi gata. Corupţie în toată firea”, a spus Gigi Becali acum câteva zile.

 

 

Afla mai multe despre: gigi becali 

viewscnt
Articole similare