Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali, avertizat! Pus în gardă, după ce clubul s-a "fript" cu atacantul pe care FCSB a oferit 800.000 €: "Dezamăgire!"

Gigi Becali, avertizat! Pus în gardă, după ce clubul s-a "fript" cu atacantul pe care FCSB a oferit 800.000 €: "Dezamăgire!"

FCSB

Comentarii

Gigi Becali (65 de ani) a anunţat că a făcut o ofertă de 800.000 de euro pentru un atacant cu care să-l înlocuiască pe Andrea Compagno, atacantul italian intrat în dizgraţie. Totuşi, omul de afaceri din Pipera este avertizat în privinţa jucătorului pe care îl vrea.

FCSB a pus ochii pe Ally Samatta (30 de ani), atacantu lui PAOK Salonic, vârf cu meciuri şi goluri marcate în grupele Ligii Campionilor. Gigi Becali a dezvăluit că a făcut o ofertă de 800.000 de euro clubului grec şi aşteaptă răspuns, însă până ca acesta să vină a primit un avertisment.

Avertismentul primit de Gigi Becali în privinţa atacantului pentru care a oferit 800.000 de euro

Presa din Turcia l-a catalogat drept una dintre marile dezamăgiri ale celor de la Fenerbahce pe Ally Samatta, după experienţa tanzanianului la clubul din Istanbul. Turcii l-au pus în gardă pe Gigi Becali după ce au aflat oferta pe care a făcut-o pentru transferul lui Samatta.

"Ally Samatta, atacant care este printre cele mai mari dezamăgiri la Fenerbahce, are o ofertă din România. Vârful tanzanian este cel cu care Gigi Becali vrea să ia titlul. Echipa din România se află pe urmele celui care joacă în prezent la PAOK Salonic", scrie presa turcă.

Negocierile pentru Ally Samatta au rămas, momentan, la stadiul anunţat de Gigi Becali, anume cu oferta de 800.000 de euro înaintată. Se aşteaptă acum răspunsul echipei lui Răzvan Lucescu, iar dacă clubul grec va fi mulţumit de suma primită în schimbul lui Samatta, atunci transferul are mari şanse de reuşită.

  • 2,5 milioane de euro este cota de piaţă a lui Ally Samatta în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: gigi becali transfer ally samattaally samatta transferally samatta oferta fcsbfcsb oferta ally samattafcsb ally samatta 

viewscnt
Articole similare