Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali, decizie de ultim moment la FCSB

Gigi Becali, decizie de ultim moment la FCSB

FCSB

Comentarii

Gigi Becali a decis soarta unui jucător titular la FCSB după ce a primit o ofertă importantă.

FCSB a reuşit să se califice în grupele Conference League după ce a trecut de Viking cu 4-3 la general. În grupe, FCSB se va duela cu West Ham United, Anderlecht şi cu Silkeborg.

Faptul că vicecampioana României a reuşit să intre în grupele Conference League l-a relaxat pe Gigi Becali, care a luat o decizie importantă în privinţa unui titular.

Ce decizie a luat Gigi Becali după ce a primti 6 milioane de euro pentru Darius Olaru

Performanţa reuşită de FCSB înseamnă şi bonusuri importante pentru nivelul fotbalului din România. Pânp acum, echipa lui Gigi Becali şi-a asigurat un bonus de 4,41 milioane de euro.

Dar suma ar putea fi mult mai mare, în funcţie de rezultatele pe care FCSB le va obţine în grupe, dacă va reuşi să se califice mai departe sau nu, la care se adaugă încasările din bilete şi market pool-ul.

Toate aceste venituri l-au făcut pe Gigi Becali să regândească politica de transferuri.

Patronul FCSB a anunţat că a primit o ofertă de 6 milioane de euro pentru Darius Olaru şi negocierile finale ar fi trebuit să se poarte vineri, adică a doua zi după meciul decisiv cu Viking.

În cazul în care FCSB nu s-ar fi calificat în grupele Conference League, Gigi Becali era dispus să-l vândă pe Darius Olaru.

Însă, acum, patronul FCSB îşi doreşte un parcurs foarte bun în grupele Conference League şi a decis să-l păstreze.

În plus, l-a scăpat de amenda de 5.000 de euro pe care jucătorul a primit-o după ce a încasat un galben în turul cu Viking, în ultimele minute, care a dus la suspendarea lui pentru manşa secundă.

”Da, da, da. Îl iert că Dumeneze a vrut aşa, îl iert de 5.000 de euro, dar nu-l mai las să plece. Când va pleca, voi lua o sumă mul mai mare şi el va lua un salariu de două ori mai mare decât ar fi luat acum”, a spus Gigi Becali la Pro Arena.

Afla mai multe despre: gigi becali 

viewscnt
Articole similare