Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali doar ce a primit o ofertă ameţitoare din Qatar: ”Mi-au zis că-mi dau 20 de milioane de euro. Da, este adevărat”

Gigi Becali doar ce a primit o ofertă ameţitoare din Qatar: ”Mi-au zis că-mi dau 20 de milioane de euro. Da, este adevărat”

FCSB

Comentarii

Gigi Becali susţine că a primit o ofertă incredibilă din Qatar pentru palatul pe care-l deţine în Aleea Alexandru.

Palatul din Aleea Alexandru, numărul 1, a devenit mult mai cunoscut după ce, în 2006, a fost cumpărat de Gigi Becali cu 7 milioane de dolari.

Acum, Gigi Becali ar putea să dea un adevărat tun. Patronul FCSB susţine că a primit o ofertă din Qatar pentru imobilul pe care-l deţine în Aleea Alexandru.

Gigi Becali a primit o ofertă uluitoare din Qatar pentru palatul său: ”Le-am zis că ăsta e preţul”

Palatul din Aleea Alexandru a fost construit de avocatul Iancu Manu, în 1920 şi este o copie a Muzeului Rodin, din Paris.

De-a lungul istoriei sale, clădire a servit şi ca sediu pentru Ambasada Argentinei la Bucureşti. Acum, palatul a fost luat în vizor de Amabasada Qatarului.

Gigi Becali susţine că a fost contactat de o agenţie imobiliară, care i-a transmis că un om de afaceri din Qatar este interesat să-i cumpere celebrul palat.

Patronul FCSB susţine că nu este decis să vândă, în principiu, dar şi-ar putea schimba părerea la o ofertă de 25 de milioane de euro.

De altfel, Gigi Becali spune că cei din Qatar i-au oferti 20 de milioane de euro în schimbul palatului său, propunere pe care însă n-a acceptat-o:

“Da, este adevărat. Oferta a venit de la Ambasada Qatar. Eu le-am zis că nu este de vânzare, dar dacă dau 25 de milioane îl voi da.

Agenţia a venit cu un om de afaceri, dar le-am zis că nu vând, că nu dă omul ăla atâţia bani.

Nu vreau să-i zic numele, pentru că nu am vorbit cu omul, de ce să mint? Dar pe mine nu mă interesează să-l vând. Eu nu-l vând, ei au venit că vor să-l cumpere.

Le-am zis că nu-l dau, iar ei au tot insistat. Atunci le-am zis ‘bine, dacă îl vreţi, ăsta-i preţul: daţi 25 de milioane’. Mi-au zis că-mi dau 20. Le-am zis că nu-l dau pe 20”, a spus Gigi Becali pentru cancan.ro.

Gigi Becali a trecut palatul pe numele fetelor sale

În acte, Gigi Becali nu mai este proprietarul palatului din Aleea Alexandru. Acesta a recunoscut că a trecut imobilul pe numele celor trei fiice ale sale, Teodora, Cristina şi Alexandra.

Cu toate acestea, negocierile cu cei din Qatar dau de înţeles că Gigi Becali a rămas adevăratul proprietar al palatului.

”Ăsta (n.r. palatul) e deja pe numele fetelor, palatul ăsta. Am lăsat palatul ăsta, pe lângă toate... le-am zis la fete: ”vă fac palate şi aici şi vă fac palate şi în ceruri”, a spus Gigi Becali pentru Realitatea TV.

Cum a devenit Gigi Becali proprietarul palatului din Aleea Alexandru

Palatul din Aleea Alexandru a fost construit de avocatul Iancu Manu, în 1920 şi este o copie a Muzeului Rodin, din Paris.

În 1932, ea a fost cumpărată de omul de afaceri Max Auschnit, iar în 1948 a fost naţionalizată de comuniştii veniţi la putere. A fost mai întâi reşedinţa lui Petru Groza, apoi sediu al ambasadei Argentinei.

După Revoluţie, casa a fost revendicată de moştenitorii industriaşului Max Auschnit, care între timp s-au stabilit în SUA.

Gigi Becali spune că, în 2006, un apropiat al său i-a transmis că această clădire este de vânzare, dar pentru 13 milioane de dolari, dar până la urmă a reuşit să-l cumpere cu 7 milioane de dolari, după ce a negociat direct cu proprietarul. 

Afla mai multe despre: gigi becali 

viewscnt
Articole similare