Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali îl desfiinţează pe Istvan Kovacs: "Să-l delege şi la noi"

Gigi Becali îl desfiinţează pe Istvan Kovacs: "Să-l delege şi la noi"

Superliga

Comentarii

Patronul celor de la FCSB, Gigi Becali, simpatizează cu Petrolul după cele două penalty-uri neacordate în meciul ploieştenilor de la Cluj.

Gigi Becali a discutat despre arbitrajul din partida CFR Cluj - Petrolul Ploieşti, meci terminat cu scorul de 1-0.

Arbitrul Istvan Kovacs a fost acuzat de mai mulţi oameni din fotbal pentru cele două lovituri de la 11 metri neacordate în favoarea "găzarilor".

Astfel, patronul celor de la FCSB nu îşi explică de ce Istvan Kovacs este ales în continuare să arbitreze partidele celor de la CFR.

„Ce s-a întâmplat aseară e incredibil! Au fost două penalty-uri clare pentru Petrolul. Primul, la Musi, s-a dus şi i-a luat picioarele. 

Bun, a trecut cu vederea, VAR nu există, dar al doilea... De ce îl mai trimite pe Kovacs la meciurile CFR-ului?! Nu-ţi vine să crezi ce se întâmplă!”, a declarat patronul roş-albaştrilor pentru GSP

Ironia lui Gigi Becali

„Băi, dar ştii ce? Le dau totuşi un sfat: să-l delege şi la noi pe Kovacs dacă vor să ia titlul (n.r. - CFR). Altfel nu pot lua titlul. 

În mod normal... Kovacs ce să mai caute la noi, să ne arbitreze? E recuzat de mult de FCSB. Dar să-l dea, mă, la noi, că tot luăm titlul! Să-l dea Vassaras pe Kovacs la meciurile noastre!” a spus Becali.

Curiozitatea lui Gigi Becali

„Îl întreb pe Kovacs un lucru. Vreodată, dacă face el aşa ceva la meciurile europene, ce se întâmplă cu el? Îl întreb pe el, pe voi, pe Vassaras. 

El face ce vrea el aici, pentru că eu cred că are susţinere. Dacă el nu are şi o încurajare de undeva, n-ar putea să facă aşa ceva. 

Cineva probabil că-i cere asta. Dar tu n-ai demnitate, nu eşti om, nu ieşi pe stradă, nu-ţi e ruşine?” a mai adăugat Gigi Becali.

Afla mai multe despre: gigi becaliistvan kovacscfrpetrolul 

viewscnt
Articole similare