adplus-dvertising
You are here:

Gigi Becali, investiţie uriaşă: 10 milioane de euro, "pompaţi" departe de fotbal! FCSB, în plan secund

Gigi Becali, investiţie uriaşă: 10 milioane de euro, "pompaţi" departe de fotbal! FCSB, în plan secund

FCSB

Comentarii

Gigi Becali (63 de ani) a "pompat" până la 10 milioane de euro departe de fotbal, în mănăstiri, spitale şi tratamente, o investiţie uriaşă şi a trecut FCSB în plan secund în ceea ce priveşte construirea unui stadion propriu.

Gigi Becali a trecut FCSB în plan secund când vine vorba despre construirea unui stadion propriu pentru echipa roş-albastră. Mihai Stoica, managerul FCSB, a explicat că patronul roş-albaştrilor preferă să investească sume uriaşe de bani, până la 10 milioane de euro, în mănăstiri, spitale şi tratamente pentru oamenii bolnavi şi nevoiaşi.

Gigi Becali, investiţie uriaşă: 10 milioane de euro, "pompaţi" departe de fotbal! FCSB, în plan secund

Mihai Stoica a explicat că FCSB trece în plan secund pentru Gigi Becali când vine vorba despre construirea unui stadion propriu, pe care echipa să-l folosească şi să nu mai fie nevoită să se plimbe prin ţară. Becali preferă să construiască mănăstiri sau să dea bani la spitale în loc să "arunce" milioane de euro pentru un stadion al FCSB.

Chiar şi în acest sezon, FCSB a fost nevoită să joace anumite meciuri la Buzău pe perioada când Arena Naţională a fost închiriată pentru un eveniment major de gaming.

"Preferă să bage 5, 6, 10 milioane de euro în mănăstiri şi să ajute, să facă spitale. Să ajute oameni care n-au nicio posibilitate şi mor dacă nu le plăteşte tratamentele decât să facă un stadion care n-are niciun sens. Să arunci milioane de euro pe un stadion, când ai atâtea stadioane în Bucureşti. Ca se facă abuzurile astea, e altceva", a declarat Mihai Stoica, la Telekom Sport.

Din 2015, de când a pierdut procesul cu CSA Steaua şi a fost nevoită să plece din Ghencea, FCSB s-a tot plimbat prin ţară pentru a putea găzdui meciuri în Liga 1. Echipa lui Gigi Becali a jucat la Piteşti, Buzău sau Giurgiu, iar cea mai mare parte din partide le-a disputat pe Arena Naţională.

viewscnt
Articole similare