Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali l-a ofertat pe jucătorul ”mai bun decât Budescu”: ”Poate că Dumnezeu i-a dat mintea să înţeleagă cine e el”

Gigi Becali l-a ofertat pe jucătorul ”mai bun decât Budescu”: ”Poate că Dumnezeu i-a dat mintea să înţeleagă cine e el”

Superliga

Comentarii

Gigi Becali a ofertat un jucător despre care patronul echipei spune că este ”mai bun decât” Constantin Budescu şi că are un talent imens.

Venirea lui Edi Iordănescu şi transferul lui Olimpiu Moruţan la Galatasaray l-au făcut pe Gigi Becali să caute un jucător ofensiv.

Patronul FCSB a făcut o ofertă pentru unul dintre cei mai interesanţi jucători din Liga 1, însă a fost refuzat.

Jucătorul ”mai bun decât Budescu”: ”S-ar putea să-şi salveze cariera”

La sugestia lui Edi Iordănescu, Gigi Becali a făcut o ofertă pentru Hervin Ongenda, jucător care în trecut a fost o mare speranţă a PSG-ului şi care a apucat să joace alături de Zlatan Ibrahimovic.

Surprinzător, mijlocaşul de 26 de ani a refuzat oferta de transfer de la FCSB. Valeriu Iftime, patronul lui FC Botoşani şi cel care l-a făcut cunoscut pe Ongenda în România, a explicat motivele pentru care jucătorul a luat această decizie.

Ongenda mai are contract cu FC Botoşani până în vară şi atunci îşi doreşte să plece la un club din străinătate, foarte probabil în zona arabă:

”Pentru mine, Hervin a fost surpriză de acum doi ani, când a venit la noi, când era gras şi debusolat. Poate că Dumnezeu i-a dat mintea şi starea să înţeleagă cine e el. Şi s-ar putea ca el să îşi salveze cariera.

Jucător de talentul lui şi cu o şansă în viaţă care şi-o poate juca acum, poate să îşi refacă cei 4-5 ani pierduţi. Nu cred că merge în Spania sau în Franţa, aar el este mai bun decât Budescu să joace la o echipă din Emirate.

El nu a plecat (n.r. la FCSB) pentru că el nu semnează un contract astăzi în România niciodată. La niciun club.

El vrea să plece în afara ţării, familia, soţia vrea să plece de aici şi nu va pleca de aici tot în zona Iugoslavia sau zona estului”, a declarat Valeriu Iftime.

Patronul lui FC Botoşani a explicat şi motivul pentru care tot mai mulţi jucători refuză să se transfere la FCSB, deşi primesc oferte foarte bune de la Gigi Becali:

”Sunt foarte mulţi jucători care nu vor să meargă la FCSB tocmai din tipul ăsta de atmosferă creată în jurul FCSB-ului. Patronul îi mai urecheşte din când în când”, a mai spus Valeriu Iftime. 

Afla mai multe despre: ongenda 

viewscnt
Articole similare