You are here:

Gigi Becali, plin de complimente pentru un rival din România: ”Se pricepe la fotbal. A demonstrat omul. Faptele lui vorbesc”

Gigi Becali, plin de complimente pentru un rival din România: ”Se pricepe la fotbal. A demonstrat omul. Faptele lui vorbesc”

CFR Cluj

Comentarii

Gigi Becali, patronul FCSB, a avut multe cuvinte de laude la adresa ”rivalului” său din campionatul României, Nelu Varga, finanţatorul CFR-ului.

Louis Munteanu a fost curtat de marile echipe din fotbalul românesc şi, în cele din urmă, a ales-o pe CFR Cluj.

Gigi Becali a vorbit despre natura interesului său pentru jucătorul român şi care erau, de fapt, intenţiile sale cu acesta.

Dar, totodată, patronul FCSB-ului şi-a exprimat şi opinia cu privire la lovitura dată de Nelu Varga odată cu transferul lui Louis Munteanu la CFR Cluj şi şi-a arătat toată aprecierea pentru finanţatorul clubului din Gruia.

”(n.r. dacă a fost o ambiţie a lui Nelu Varga că îl poate lua pe Louis Munteanu) Nu poate să-mi demonstreze mie Nelu Varga. Aici nu a fost ambiţie. Aici a fost vorba despre faptul că fiecare om îşi face investiţiile lui. Nelu Varga se pricepe la fotbal. Vorbim de fapte. 

Neluţu Varga e un om care se pricepe la fotbal. A demonstrat omul. Ce, trebuie să spun eu că da sau nu? Faptele lui vorbesc. Omul a luat campionate, a jucat în cupele europene. El nu concurează cu mine. La fotbal, e adevărat, da, dar la bani nu concurează cu mine.

Mulţi cu 30 de milioane de euro care nu au câştigat nimic. Au fost mulţi care nu mai sunt în fotbal acum şi au avut minus 50 de milioane. Pe când Varga a luat campionate, a fost în Europa. 

(n.r. adică are respectul dvs. pentru ce a făcut în fotbal) Da. Păi, ce eu trebuie să respect? El a demonstrat. Ce mai trebuie să aibă respectul meu? Omul a demonstrat-o şi, plus de asta, se pricepe”, a declarat Gigi Becali, pentru Prima Sport.

Cotat la 1,8 milioane de euro, Louis Munteanu a jucat 34 de meciuri pentru Farul în ultimul sezon din campionatul României şi a livrat 12 de goluri şi cinci pase decisive.

Afla mai multe despre: gigi becalinelu vargafcsbcfr clujsuperliga 

viewscnt
Articole similare