Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali, primele declaraţii despre demisia lui Leo Strizu. Patronul FCSB s-a enervat: ”Dacă n-a vrut e treaba lui”

Gigi Becali, primele declaraţii despre demisia lui Leo Strizu. Patronul FCSB s-a enervat: ”Dacă n-a vrut e treaba lui”

FCSB

Comentarii

Gigi Becali a avut o primă reacţie după ce Leo Strizu şi-a dat demisia din funcţia de antrenor principal la FCSB.

Leo Strizu şi-a anunţat demisia din funcţia de antrenor la FCSB, imediat după ce vicecampioana României şi-a încheiat partida cu Petrolul, pe care a câştigat-o cu 4-1.

Strizu s-a declarat nemulţumit de relaţia cu o persoană importantă din club, pe care o acuză ca a scurs informaţii în presă informaţii din vestiar.

Ce spune Gigi Becali despre demisia lui Leo Strizu

Leo Strizu a fost pus principal la FCSB după ce Gigi Becali a decis să meargă pe mâna lui Mihai Pintilii pentru pregătirea echipei.

Strizu a contribuit astfel cu licenţa PRO pe care o deţine şi pe care Mihai Pintilii încă n-a reuşit să o obţină. În rest, Mihai Pintilii avea toate atribuţiile unui antrenor principal.

Însă, după meciul cu Petrolul, Leo Strizu a decis să iasă din această situaţie. El s-a declarat nemulţumit de relaţia pe care o avea cu o persoană din club.

Pe de altă parte, Gigi Becali i-a transmis lui Leo Strizu că-l vrea în continuare la echipă. Însă patronul FCSB susţine că Strizu n-a ascultat de sfatul său:

”Lăsaţi-mă în pace cu Strizu. Nu stau eu de el acum. Am alte probleme pe cap. Eu i-am spus prin cineva ce să facă, dar dacă nu a vrut, atunci e treaba lui. Nu mă mai sunaţi!”, a spus Gigi Becali pentru ProSport.

Gigi Becali l-ar fi ales pe Corneliu Ionescu pentru funcţia de antrenor la FCSB

Potrivit Fanatik.ro, patronul FCSB a decis să-l numească antrenor principal pe Corneliu Ionescu, un nume necunoscut chiar şi pentru suporterii vicecampioanei României.

În vârstă de 57 de ani, Corneliu Ionescu n-a mai antrenat până acum la nivelul Ligii 1. El a pregătit echipe de juniori la Dinamo şi la FC Argeş.

Corneliu Ionescu a lucrat până acum la academia FCSB, unde a fost şeful centrului de copii şi juniori, după ce Bebe Alexe a plecat la FRF.

Corneliu Ionescu ar urma să ocupe doar în acte funcţia de antrenor principal. În realitate, de pregătirea echipei se va ocupa în continuare Mihai Pintilii.

Afla mai multe despre: becali 

viewscnt
Articole similare