Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali, reacţie dură după ce Anamaria Prodan a sugerat că patronul FCSB ar fi fost îndrăgostit de ea

Gigi Becali, reacţie dură după ce Anamaria Prodan a sugerat că patronul FCSB ar fi fost îndrăgostit de ea

FCSB

Comentarii

Gigi Becali a vorbit pentru prima dată despre acuzele Anamariei Prodan, care a sugerat că patronul FCSB s-ar fi îndrăgostit de ea.

În urmă cu aproximativ un an, pe fondul unui scandal pornit după transferul lui Dennis Man de la FCSB la Parma, Anamaria Prodan a lăsat de înţeles că Gigi Becali ar fi fost îndrăgostit de ea.

Pentru prima dată de la acel moment, Gigi Becali a vorbit despre acea declaraţie.

Reacţia lui Gigi Becali după ce Anamaria Prodan a sugerat că patronul FCSB ar fi fost îndrăgostit de ea

În urmă cu un an, relaţia dintre Gigi Becali şi Anamaria Prodan s-a rupt cu scandal. Totul a pornit de la transferul lui Dennis Man de la FCSB la Parma.

Jucătorul era impresariat de Anamaria Prodan, dar Gigi Becali a cerut ca transferul la Parma să fie intermediat de verii săi, Giovanni şi Victor Becali.

Decizia a enervat-o la culme pe Anamaria Prodan, care s-a lansat în mai multe atacuri la adresa lui Gigi Becali.

Într-una dintre aceste declaraţii, Anamaria Prodan a sugerat că patronul FCSB ar fi fost îndrăgostit de ea: ”Ia întrebă-l, mă iubeşte sau nu? Eu zic ca da”, a spus atunci Anamaria Prodan.

La un an distanţă, Gigi Becali spune că acea declaraţie l-a dezamăgit şi l-a făcut să-şi schimbe definitiv părerea despre Anamaria Prodan. 

”Anamaria are o simpatie aparte şi ştie să se bage sub pielea oamenilor. Pe urmă, strică tot. Eu o simpatizam. Călca la mine o femeie la palat? I-am zis lui Reghe să nu mai vină, mai râdeam cu ea.

După a zis că mă uitam la ea, că ce fizic are, Doamne fereşte! Am simpatizat-o, dar eu iubesc numai femei care sunt cu Hristos, călugăriţe, fraţi, călugări. Nu pot să iubesc orice femeie”, a spus Gigi Becali la Pro X.

Afla mai multe despre: gigi becali 

viewscnt
Articole similare