Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali, ”scut” pentru atacantul de la FCSB cu doar trei goluri în 21 de meciuri: ”Încă mai am încredere în el” | EXCLUSIV

Gigi Becali, ”scut” pentru atacantul de la FCSB cu doar trei goluri în 21 de meciuri: ”Încă mai am încredere în el” | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

David Miculescu nu a reuşit să îşi treacă numele pe lista marcatorilor în meciul câştigat de FCSB, pe teren propriu, contra lui Sepsi, în etapa 25 din Superligă. Fostul atacant al UTA-ei a ratat o ocazie imensă în mnutul 26, când a şutat inexplicabil de slab din poziţie ideală.

Gigi Becali l-a dojenit pe Miculescu: ”Încă mai am încredere în el, dar nu e în regulă”

Patronul FCSB-ului a analizat prestaţia echipei sale din meciul cu Sepsi şi s-a declarat mulţumit de joc, deşi în repriza a doua roş-albaştrii nu au avut multe ocazii de gol. Becali i-a atras atenţia lui Miculescu, după ratarea mare din prima repriză, însă nu a fost la fel de dur cu jucătorul ca în alte dăţi.

Mai mult decât atât, Gigi Becali a apreciat evoluţia lui Luis Phelipe şi a declarat că are încredere că brazilianul va reveni din nou la forma bună din perioada Poli Iaşi.

”De joc nu sunt mulţumit. Noi am avut ocaziile mai mari, dar având în vedere că Florinel Coman a jucat răcit, nu l-am avut pe Şut, plus alţi trei jucători care au răcit săptămâna asta, eu sunt mulţumit.

Aveam 1-0 şi în prima repriză am riscat cam mult Lixandru şi Alhassan au uitat să închidă centrul. După a intrat Ovidiu Popescu şi nu au mai fost probleme. Am avut multe ocazii să facem 2-0.

Luis Phelipe a jucat mai binişor decât înainte şi este posibil să devină jucătorul pe care îl aştept. (n.r. despre Miculescu)  Încă mai am încredere în el. Nu ai voie să dai de acolo aşa (n.r. ocazia din minutul 26). Luis Phelipe a driblat frumos şi a dat, dar a pus portarul în mână. Dar Miiculescu... Să dai aşa singur cu portarul... Dacă dădea tare, dar a dat foarte încet. Nu e în regul”, a spus Gigi Becali la Orange Sport.

În acest sezon, David Miculescu a înscris trei goluri în 21 de partide în Superligă.

  • VIDEO cu faza invocată de Gigi Becali

 

Afla mai multe despre: fcsbsuperligasepsigigi becali 

viewscnt
Articole similare