Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali, triumfător: ”E diferenţă de valoare. Am rezolvat problemele din apărare, avem cel mai bun mijloc şi cel mai bun atac”

Gigi Becali, triumfător: ”E diferenţă de valoare. Am rezolvat problemele din apărare, avem cel mai bun mijloc şi cel mai bun atac”

FCSB

Comentarii

Gigi Becali (65 de ani) a tras concluziile după victoria reuşită de FCSB pe terenul celor de la FC Botoşani şi remiza lui CFR Cluj cu Dinamo.

FCSB este lider detaşat în Superliga României, iar avansul faţă de CFR Cluj s-a mărit după pasul greşit făcut de ardeleni pe terenul lui Dinamo.

În prezent, formaţia lui Elias Charalambous are 29 de puncte, în timp ce CFR cu trei mai puţine, după primele 12 etape.

Gigi Becali: ”E diferenţă de valoare între noi şi celelate echipe”

Concluziile victoriei de la Botoşani nu aveau cum să nu fie trase şi de Gigi Becali, care a subliniat că FCSB are cea mai bună echipă din campionat.

Finanţatorul roş-albaştrilor a afirmat că diferenţa de valoare dintre echipa sa şi celelalte competitoare este uriaşă, doar CFR Cluj putând să-i încurce socotelile.

”Trei puncte sunt bune că joci mai relaxat. Ai mai mult curaj. Eu am văzut o echipă CFR care este foarte puternică fizică. Dacă joci şi te duci peste ei, te bat. 

Dacă faci posesie, îi încurci. Cum a făcut Dinamo. Dacă făcea şi Sepsi aşa, şi ei îi încurcau. Eu spun ceea ce cred. E diferenţă de valoare între noi şi celelate echipe, faţă de Craiova şi Rapid. Mai ales faţă de Rapid, e mare diferenţă faţă de Rapid. 

Diferenţa asta de puncte e mult prea mare. Noi ne batem cu CFR-ul. Dacă ştii să joci cu CFR, îi baţi. Titlul e mai aproape pentru că e mare diferenţă de valoare. 

Am rezolvat problemele din apărare, revine şi Chiricheş, avem cel mai bun mijloc şi cel mai bun atac”, a declarat Gigi Becali, la conferinţa de la Palat.

Afla mai multe despre: fcsbgigi becalisuperliga 

viewscnt
Articole similare