Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali, un car de nervi. Scandal monstru cu un fost jucător al Stelei. ”Eşti un cioban!”/ ”Ţărănoi prostovan”

Gigi Becali, un car de nervi. Scandal monstru cu un fost jucător al Stelei. ”Eşti un cioban!”/ ”Ţărănoi prostovan”

Superliga

Comentarii

Gigi Becali a răbufnit la adresa fostului jucător al Stelei, Valeriu Răchită, după ce acesta a avut un discurs dur la adresa lui MM Stoica, preşedintele Consiliului de Administraţie al FCSB-ului.

"Cum am mai spus-o, nu mai are nicio legătură cu Ghencea vechi, nici măcar când ieşi pe afară. Niciun pic de nostalgie, niciun sentiment. Mi-e dor să văd treptele alea coşcovite din Ghencea, că au fost rezultatele, dar acum nu mai are nicio legătură.  Pentru noi, Ghencea nu mai e Ghencea, e doar acelaşi cartier. Nu sunt ipocrit. Nu am simţit nimic. Chiar şi atunci când se construia stadionul şi treceam pe acolo nu simţeam nimic, Ghencea murise pentru mine când s-a demolat stadionul", a declarat Mihai Stoica pentru Orange Sport, după FCSB - CFR.

Invitat în cadrul emisiunii Fanatik Superliga, ”Vivi” Răchită l-a atacat pe MM Stoica, după declaraţiile sale din urmă cu câteva zie, legate de revenirea pe Stadionul Steaua. 

”Vivi” Răchită, atac cu talpa la Mihai Stoica. ”Eu nu-i zic Meme, îi zic Nene, de la Neica Nimeni”

”Eu nu-i zic Meme, îi zic Nene, de la No Name, de la Neica Nimeni. Ai văzut ce a zis săptămâna trecută? Că pentru el Ghencea a murit, că îi plăcea stadionul ăla vechi, cu treptele ălea pe care le-a coborât el cu cinci bodyguarzi în spate să-i dea un pumn unui suporter de la Steaua, sau Ghencea aia când el a pus jucătorii în genunchi în faţa galeriei, mă. Noroc că n-a prins generaţiile noastre, ce genunchi îşi lua el”, a spus Valeriu Răchită, la Fanatik.

Gigi Becali i-a luat apărarea lui MM şi l-a ”desfiinţat” pe Răchită

Ulterior, Gigi Becali a intervenit prin legătură telefonică şi a făcut scut în jurul oficialului de la FCSB. Fostul antrenor al Petrolului nu a suportat jignirile aduse de Becali la adresa sa şi l-a numit ”cioban”.

Gigi BecalI: Înainte de toate, am o rugăminte. Nu mai lăsa invitaţii să jignească oamenii. Spune-i lui Răchită să termine cu jignirile! MM e fratele meu. Nu pot să intru să vorbesc cu tine, iar fratele meu să fie jignit. Comentaţi dacă vreţi, dar vremurile cu jignirile au trecut! Mi-a zis MM: «Bă Gigi, tu eşti fratele meu mai mare. Se poate aşa ceva?». Pentru ce ironie? Nu ştii să vorbeşti despre fotbal? Dacă nu ştii, stai acasă! Să vină altul. Dacă nu-i place, care-i treaba, trebuie să jigneşti?! Până la urmă, ăla e om să ironizeze? Ironie este el! El nu vede că este el ironie?

Răchită: ”Nici nu ştii ce înseamnă ironic.” 

Becali: ”Tu eşti ironic ca făptură!”

Răchită: ”Unde aţi învăţat-o domnule Becali pe asta, la Jilava?”

Becali: ”Vai de capul tău! Vezi-ţi bă de treaba ta! Bă, ţărănoiule, nici nu ar trebui să vorbeşti! L-am lăsat în pace şi tot a comentat, tot a comentat. Ţărănoi prostovan, văd că este obraznic deja, se crede comentator.” 

Răchită: ”Ştiţi care este diferenţa dintre noi doi? Aţi făcut şcoala la Rahova, eu la Prahova. Aţi scris mai multe cărţi decât aţi citit.”

Becali: ”Păi, da, am scris, că tu eşti prea prost, bă! Eşti prea ţărănoi!”

Răchită: ”Eşti un cioban! Un cioban eşti!”

Becali: ”Eu pot să jignesc, că sunt Becali! Dar ţărănoiul ăla de ce jigneşte? Dobitocul ăla?”

Răchită: ”Eşti un cioban!”

Becali: ”Cioban, da, dar nu idiot! Nu m-am mai enervat de 10 ani, mă. Dar ăsta chiar că m-a enervat.”

Valeriu Răchită a evoluat în tricoul Stelei în trei perioade diferite (1989-1990, 1996-1998 şi 2002-2004). Alături de roş-albaştrii a câştigat trei titluri de campion, o Cupă şi o Supercupă a României.

 

 

 

Afla mai multe despre: fcsbsteaua 

viewscnt
Articole similare