adplus-dvertising
Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Giovanni Becali a intrat într-un cazinou şi a făcut ravagii: ”N-am văzut aşa ceva în viaţa mea”

Giovanni Becali a intrat într-un cazinou şi a făcut ravagii: ”N-am văzut aşa ceva în viaţa mea”

Diverse

Comentarii

Dumitru Dragomir a povestit cum Giovanni Becali a făcut ravagii într-un cazinou în care l-a însoţit.

Mulţi dintre oamenii cu bani din fotbalul românesc obişnuiau sau încă obişnuiesc să-şi încerce norocul la cazinou.

Printre cei mai cunoscuţi jucători de cazinou au fost Victor Piţurcă, Gigi Becali, Giovanni Becali şi chiar Dumitru Dragomir.

Giovanni Becali a făcut senzaţie într-un cazinou din Turcia: ”E şmecher pe jocuri”

Dumitru Dragomir a povestit că mulţi dintre oamenii de fotbal care i-au fost apropiaţi au pierdut sume colosale la cazinouri.

Fostul preşedinte LPF şi-a adus aminte însă că Giovanni şi Gigi Becali erau printre cei mai mari jucători de cazinou. Mizau şi sume uriaşe, dar şi câştigau foarte mulţi bani.

Dragomir a povestit cum a mers într-o vizită în Turcia, alături de Giovanni Becali, cel care a vrut să meargă şi la un cazinou.

Acolo, impresarul a făcut ravagii. Dragomir spune că a rămas impresionat de cât de bun jucător era Giovanni Becali şi a reuşit atunci să câştige sume importante de bani.

”Am fost o dată în Turcia cu Giovanni... Să fiu al dracului dacă am văzut aşa ceva în viaţa mea. Giovanni e smecher de jocuri. (A mizat sume mari?) Da, da, da şi a câştigat”, a povestit Dumitru Dragomir pentru Fanatik.ro.

Gigi şi Giovanni Becali s-au lăsat între timp de cazinouri

Dacă în trecut erau sufletul vieţii de noapte din Bucureşti, Gigi şi Giovanni Becali s-au liniştit între timp, mai spune Dumitru Dragomir.

”(Când s-au liniştit Gigi şi Giovanni Becali cu cazinourile?) Eee, de mult... Ei de-ai naibii făceau prostii în cazinou ca să le interzică cazinoul... Nu se puteau abţine”, a mai povestit Dumitru Dragomir.

Între timp, Gigi Becali s-a dedicat foarte mult credinţei, a renunţat la multe vicii din viaţa sa, în timp ce Giovanni Becali şi-a reluat afacerile în impresariat, care au fost blocat în perioada în care a fost în închisoare.

viewscnt
Articole similare