Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Giovanni Becali, încă o lovitură în Italia: "A semnat". Titularul României se luptă pentru primele locuri în campionat cu un salariu de jumătate de milion de euro

Giovanni Becali, încă o lovitură în Italia: "A semnat". Titularul României se luptă pentru primele locuri în campionat cu un salariu de jumătate de milion de euro
Comentarii

Încă un fotbalist al naţionalei României a făcut pasul în Italia. Agentul Giovanni Becali a intermediat mutarea şi i-a obţinut un salariu de aproape jumătate de milion de euro, după ce cluburile s-au înţeles asupra sumei de transfer.

Giovanni Becali a transferat încă un tricolor în Italia

Una dintre candidatele la promovarea în Serie A, Pisa, a mai adus un fotbalist român în lotul antrenat de Rolando Maran.

Publicaţia La Nazione a anunţat că fundaşul central, Adrian Rus (26 de ani), a fost cumpărat definitiv de Pisa, după plecarea lui Maxime Leverbe la Sampdoria sub formă de împrumut. 

Sursa citată l-a amintit pe Giovanni Becali, care a transmis că Adrian Rus a semnat un contract valabil pe patru ani, până în iunie 2026. 

La Pisa, Adrian Rus, care a fost folosit titular de Edi Iordănescu în naţionala României, va fi coleg cu mijlocaşul Marius Marin, devenit între timp om de bază al echipei şi cel mai bine cotat jucător din lot. 

Cei doi se vor lupta pentru promovarea din Serie B, Pisa fiind aproape de a ajunge în Serie A în sezonul trecut, după ce a terminat sezonul regulat pe locul al treilea. 

Publicaţia italiană a oferit şi detaliile transferului apărătorului Adrian Rus de la Mol Fehervar, din Ungaria, la Pisa, în Italia. Clubul din Serie B a plătit între 500.000-800.000 de euro, iar tricolorul va încasa 450.000 de euro pe sezon, salariu la care se vor adăuga bonusuri de performanţă. 

Vineri, Adrian Rus va face vizita medicală şi, dacă totul decurge conform planului, va fi prezentat oficial de Pisa. 

Fundaşul central de 26 de ani ar fi fost dorit şi de Lech Poznan, campioana Poloniei, Levante, proaspăt retrogradată din La Liga, sau FC Zurich, campioana Elveţiei.

Adrian Rus a îmbrăcat în 14 meciuri tricoul echipei naţionale a României. La Fehervar, în ultimul sezon, acesta a jucat 28 de partide şi a reuşit un assist.

  • Începând din luna iulie, cele mai importante ştiri din sportul mondial vă dau întâlnire la ora fixă, în fiecare zi, doar pe Orange Sport 1. De la 08:30, 10:00, 12:30 şi 17:30, sunteţi invitaţi să aflaţi cele mai fresh informaţii ale momentului.
  • În plus, de la jumătatea lunii iulie, când Superliga României va reveni cu un nou sezon, un nou jurnal de ştiri actualizat vă aşteaptă zilnic, imediat după meciul şi emisiunea serii.

Afla mai multe despre: adrian rusadrian rus pisaadrian rus transfer italiaadrian rus mol fehervar pisa 

viewscnt
Articole similare