You are here:

Golgheterul Corvinului Hunedoara, discurs entuziasmant după triumful istoric din finala Cupei României: "Vom petrece mult"

Golgheterul Corvinului Hunedoara, discurs entuziasmant după triumful istoric din finala Cupei României: "Vom petrece mult"

Cupa României

Comentarii

Corvinul Hunedoara a câştigat Cupa României în urma trimufului care a venit la loviturile de departajare împotriva formaţiei din Superliga, Oţelul Galaţi.

Corvinul Hunedoara este câştigătoarea Cupei României, după victoria în faţa celor de la Oţelul Galaţi, cu scorul de 2-2, (3-2 d.l.d). Echipa din Hunedoara a produs cea mai mare surpriză din ultimii 49 de ani, în Cupa României.

Marius Coman: "Cel de sus a fost cu noi"

Unul dintre eroii care a contribuit masiv la succesul surprinzător al celor de la Corvinul Hunedoara este Marius Coman, golgheterul echipei din acest sezon. Coman a înscris primul gol al Corvinului, însă, nu a reuşit să transforme în cadrul loviturilor de departajare. Corvinul Hunedoara va avea posiblitatea să evolueze în preliminariile UEFA Europa League, la începutul sezonului viitor, iar divizionara secundă va avea mult de muncă, pentru a lăsa o impresie bună pe plan european.

Acum ai 50% pentru 24 luni reducere la abonamente la trecerea de pe PrePay. Oferta, la Orange

"Cel de sus a fost cu noi. Este o poveste frumoasă ce s-a întâmplat. Chiar dacă nu am avut drept, sportiv am promovat. Am jucat cu trei echipe din Liga 1 şi am văzut că nu au trei capete. Am văzut că ne pute bate cu ei. Vom petrece mult", a declarat Marius Coman, la finalul partidei, conform Prima Sport.

Acum ai nelimitat minute şi SMS, de la 3€/lună, abonament la portare. Oferta, la Orange

Corvinul Hunedoara speră să reuşească promovarea în Superliga, la capătul sezonului viitor, după ce în acest sezon nu a avut dreptul de a promova în prima divizie.

Afla mai multe despre: corvinul hunedoaracupa romanieimarius comanotelul galatiflorin maxim 

viewscnt
Articole similare