Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Goncalo Ramos, premieră deosebită la Campionatul Mondial. Performanţă unică în Qatar, pentru înlocuitorul lui Cristiano Ronaldo, în meciul cu Elveţia

Goncalo Ramos, premieră deosebită la Campionatul Mondial. Performanţă unică în Qatar, pentru înlocuitorul lui Cristiano Ronaldo, în meciul cu Elveţia

Cupa Mondială

Comentarii

Goncalo Ramos (21 de ani) a fost omul meciului dintre Portugalia şi Elveţia. Tânârul atacant al lusitanilor a apărut în formula de start a lui Fernando Santos în locul Cristiano Ronaldo (37 de ani) şi a avut o prestaţie de vis, reuşind şi o premieră la turneul din Qatar.

Portugalia s-a impus categoric în faţa reprezentativei din Elveţia, scor 6-1, în ultimul meci din optimile Cupei Mondiale. Lusitanii s-au calificat în sferturile competiţiei, unde vor întâlni Marocul.

Portugalia nu a lăsat nici o clipă garda jos şi, chiar dacă nu a început cu starul Cristiano Ronaldo titular, a fost de neoprit.

Lusitanii au condus cu 2-0 la pauză prin golurile marcate de înlocuitorul lui Ronaldo, Goncalo Ramos ('17) şi Pepe ('33), iar după pauză au mai marcat de patru ori.

Goncalo Ramos, premieră deosebită la Campionatul Mondial

Goncalo Ramos a reuşit hat-trick-ul cu alte două goluri, în minutele 51 şi 67, Raphael Guerreiro a înscris în minutul 55, iar Rafael Leao a închis tabela în minutul 90+2. Golul elveţienilor a venit în minutul 58, marcat de Manuel Akanji.

Goncalo Ramos a fost vedeta reprezentativei conduse de Fernando Santos. Cel care i-a luat locul lui Cristiano Ronaldo în echipa de start a avut o prestaţie deosebită.

Atacantul în vârstă de 21 de ani al celor de la Benfica Lisabona este primul jucător care reuşeşte un hat-trick la Campionatul Mondial din Qatar. A dat cele trei goluri într-un interval de joc de 50 de minute.

Mai mult, acesta a reuşit şi o pasă decisivă, la golul lui Raphael Guerreiro, din minutul 55.

În cele din urmă, în minutul 73 al partidei cu Elveţia, Goncalo Ramos a fost înlocuit de Cristiano Ronaldo, care nu a reuşit nimic deosebit în timpul petrecut pe teren.

Afla mai multe despre: cm 2022goncalo ramos 

viewscnt
Articole similare