You are here:

PSG, obligată să-i plătească lui Kylian Mbappe o sumă uriaşă! Decizie drastică luată împotriva parizienilor

PSG, obligată să-i plătească lui Kylian Mbappe o sumă uriaşă! Decizie drastică luată împotriva parizienilor

PSG

Comentarii

Comisia juridică a Ligii de Fotbal Profesionist din Franţa a obligat gruparea Paris Saint-Germain să plătească 55 de milioane de euro cerute de Kylian Mbappé ca salarii neplătite pentru perioadele aprilie, mai şi iunie 2024.

Formaţia PSG, obligată să-i plătească 55 de milioane de euro lui Kylian Mbappé

În hotărârea sa, comisia consideră că PSG nu i-a plătit „în mod greşit” fostului său atacant „elementele salariale prevăzute în amendamentul la contractul de muncă încheiat între cele două părţi la 21 mai 2022”, un amendament aprobat de LFP.

Conducerea PSG estima că are un acord verbal cu Kylian Mbappé în cazul în care acesta părăseşte clubul fără nicio taxă de transfer. La rândul său, atacantul a replicat că termenii acestui acord verbal nu au fost respectaţi de PSG, deoarece şi-a văzut timpul de joc redus drastic după ce şi-a anunţat plecarea la sfârşitul sezonului.

PSG are la dispoziţie o săptămână pentru a-i plăti suma lui Kylian Mbappe

După ce a audiat miercuri avocaţii ambelor părţi şi a încercat o mediere, pe care Kylian Mbappé a refuzat-o, comisia juridică a decis că niciunul dintre probele din dosar nu era de natură să dovedească „fie formarea unui acord rezultat din oferta făcută” de Mbappé, precizând că „oferta fiind caducă”, „fie un drept din partea Paris Saint-Germain de a nu plăti componentele salariale prevăzute în contract”.

În consecinţă, comisia juridică a LFP a ordonat PSG să plătească ceea ce îi datorează fostului său jucător în termen de o săptămână: 55 de milioane de euro, corespunzând salariului din ultimele trei luni ale jucătorului la Paris şi bonusurilor de etică corespunzătoare.

Afla mai multe despre: kylian mbappepsgligue 1 

viewscnt
Articole similare