Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Halucinant! Suma uriaşă pe care a primit-o Mbappe pentru a rămâne la PSG. Şeicii au ”spart banca”

Halucinant! Suma uriaşă pe care a primit-o Mbappe pentru a rămâne la PSG. Şeicii au ”spart banca”

PSG

Comentarii

În această vară, Kylian Mbappe (23 de ani) era aşteptat la Real Madrid, odată cu expirarea contractului său la PSG. Însă, din păcate pentru ”los blancos”, şeicii care o conduc pe campioana Franţei au ”spart banca” şi i-au oferit starului o sumă uriaşă pentru a îl păstra la Paris.

Cotat la 160 de milioane de euro de specialiştii de la transfermarkt, Kylian Mbappe este în prezent cel mai bine cotat fotbalist din întreaga lume.

Doar Erling Haaland îi face competiţie, cu o valoare estimată la 150 de milioane, în timp ce jucătorul care completează podiumul este Vinicius Jr., cu 100 de milioane.

Cota de transfer atât de ridicată a francezului provine atât din valoarea şi vârsta sa, cât şi din contractul imens pe care l-a semnat pentru a continua la PSG.

În această vară, era aşteptat ca Real Madrid să pună într-un final mâinile pe Mbappe, odată cu expirarea contractului său la Paris.

Florentino Perez avea mari speranţe că îl va putea aduce pe starul francez la Madrid, astfel că a primit cu greu lovitura care avea să urmeze.

Şeicii lui PSG au reuşit să îl convingă pe Mbappe să semneze o prelungire pe trei ani cu clubul, până în 2025, pentru care au trebuit să ”spargă banca”.

Suma uriaşă pe care a primit-o Mbappe pentru a rămâne la PSG

Publicaţia New York Times, citată de Marca, a dezvăluit că francezul a încasat, şi urmează să încaseze, o sumă uriaşă de la pariezieni pentru a continua la club.

Mbappe ar fi încasat halucinanta sumă de 125 de milioane de euro la semnătură, urmând să mai primească 251.46 miloane de euro pe parcursul următorilor trei ani, adică în jur de 83 de milioane de euro pe sezon.

O astfel de afacere este fără precedent în lumea fotbalului, iar PSG continuă să crească pretenţiile financiare pe care le vor avea marii jucători ai lumii, indiferent de club.

Totuşi, din punctul de vedere al campioanei Franţei, aceste investiţii par să aibă un oarecare sens. Prezenţa lui Mbappe la Paris continuă să crească profilul şi brandul PSG-ului.

În plus, acesta contribuie statistici enorme şi din punct de vedere sportiv. Francezul este aproape de a deveni golgheterul all-time al echipei, având 178 de reuşite până acum.

Doar Cavani se mai află în faţa sa, cu 200 de goluri, astfel că Mbappe, realist, l-ar putea depăşi până la finalul sezonului.

Marţi seara, fotbalistul lui PSG a făcut spectacol în Champions League, împotriva lui Juventus.

Afla mai multe despre: kylian mbappe 

viewscnt
Articole similare