Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Horaţiu Moldovan, după ce a fost în poarta Rapidului la duelul cu FCU Craiova: ”Acum patru ani nu aveam echipă şi acum semnez cu Atletico”

Horaţiu Moldovan, după ce a fost în poarta Rapidului la duelul cu FCU Craiova: ”Acum patru ani nu aveam echipă şi acum semnez cu Atletico”

Rapid

Comentarii

Portarul celor de la Rapid, Horaţiu Moldovan (25 de ani), a tras concluziile după victoria uriaşă în faţa lui FCU Craiova şi a vorbit despre plecarea sa la Atletico Madrid.

Rapid a învins-o, pe teren propriu, pe FCU Craiova, scor 4-3, într-un meci contând pentru etapa a 22-a. Oaspeţii au condus cu 3-1, dar gazdele au revenit şi au obţinut, în cele din urmă, victoria.

Moldovan: ”Credeţi că Atletico Madrid este de refuzat vreodată în carieră?”

La finalul meciului, portarul rapidist Horaţiu Moldovan, foarte aproape de semnarea unui contract cu Atletico Madrid, a afirmat că gruparea spaniolă reprezintă pentru el şansa vieţii.

Acesta ar urma să ajungă la Madrid în cursul zilei de luni, potrivit ultimelor informaţii, pentru a finaliza negocierile cu Atletico, după cea a apărat poarta Rapidului la meciul cu craiovenii.

“Sunt jucător profesionist, era foarte frumos să-mi iau rămas bun de la coechipieri din teren. La început n-am prea crezut, când am văzut că avansează lucrurile n-am putut decât să mă bucur şi să spun că e şansa vieţii mele.

Credeţi că Atletico Madrid este de refuzat vreodată în carieră? Voi merge să văd ce se poate, voi munci mult. Fotbalul este imprevizibil. Acum patru ani nu aveam echipă şi acum sunt foarte aproape să semnez cu Atletico. Este ceva SF. Colegii m-au felicitat şi speră să am o carieră de succes”, a declarat Moldovan, după meci.

Astfel, Rapid este pe locul al treilea în clasament, cu 36 de puncte, iar FCU Craiova, cu 27 de puncte, se află pe poziţia a 10-a.

Afla mai multe despre: rapidhoratiu moldovanatletico madridsuperliga 

viewscnt
Articole similare