Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Moldovan, titular în Rapid - FCU Craiova. A procedat corect viitorul jucător al lui Atletico Madrid? ”Mă surprinde” / Trebuie să-şi facă treaba până la sfârşit” | EXCLUSIV

Moldovan, titular în Rapid - FCU Craiova. A procedat corect viitorul jucător al lui Atletico Madrid? ”Mă surprinde” / Trebuie să-şi facă treaba până la sfârşit” | EXCLUSIV

Rapid

Comentarii

Horaţiu Moldovan (25 de ani) este titular în poarta celor de la Rapid la meciul cu FCU Craiova, din prima etapă a lui 2024. Această decizie poate fi surprizătoare în condiţiile în care portarul român este aproape semnat cu Atletico Madrid.

Moldovan, lăudat pentru mutarea la Atletico Madrid

Horaţiu Moldovan este foarte aproape să facă pasul la Atletico Madrid. Clubul spaniol va achita 800.000 de euro, valoarea clauzei de reziliere a contractului cu Rapid.

Această mutare istorică a lui Horaţiu Moldovan la gigantul madrilen a fost analizată şi de experţii Orange Sport, Ovidiu Herea şi Marius Bilaşco.

Herea a precizat că Moldovan va fi în lotul României la EURO 2024 chiar dacă nu va juca în mod constant la Atletico, acolo unde va fi rezerva lui Jan Oblak.

”Au contat foarte mult şi prestaţiile sale de la echipa naţională şi calificarea la EURO. E o afacere bună. Chiar dacă pentru fotbalul din Romania e o sumă foarte mare, e o suma mică în general.

(n.r. ai fi plecat dacă erai în locul lui?) Da, aş fi stat sa joc titular la atletico madrid. Sigur el va fi în acel lot (n.r. pentru EURO) chiar dacă va juca sau nu. A avut o contribuţie foarte mare. Ce faci? E portar la Atletico Madrid, chiar dacă e rezervă”, a transmis Herea, la Orange Sport.

Marius Bilaşco şi-a exprimat şi el opinia: ”Pentru fotbalul românesc e o surpriză plăcută şi cred că poate să ne ajute pe viitor să ne deschidă nişte uşi pentru campionatele importante”.

Totuşi, în ciuda acestui mega-transfer, Horaţiu Moldovan este titular în poarta Rapidului la meciul cu FCU Craiova.

Bilaşco s-a arătat uimit de această decizie: ”Mă surprinde că joacă. Există nişte riscuri, poate interveni o accidentare. Nu e ultimul meci din sezon şi îşi ia la revedere sau vreun meci decisiv pentru play-off”.

Ovidiu Herea a fost de părere că nu este vreo surpriză că Moldovan este titular în acest meci, deoarece, din punctul de vedere al contractul, încă este jucătorul Rapidului.

”Atâta timp cât nu au semnat, mi se pare normal că joacă. Trebuie să-şi facă treaba până la sfârşit. E jucător profesionist. Eu cred că a fost o discuţie între el şi Atletico Madrid (n.r. legat de meciul Rapid - FCU Craiova)”, a concluzionat fostul jucător al Rapidului.

Atletico Madrid a luat legătura cu Horaţiu Moldovan după victoria cu Real Madrid, scor 4-2, care i-a adus trupei lui Diego Simeone calificarea în sferturile Cupei Spaniei.

Afla mai multe despre: rapid. horatiu moldovansuperligaatletico madridla liga 

viewscnt
Articole similare