Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Universitatea Craiova l-a transferat pe Anzor Mekvabishvili. ”Bine ai venit în familia Ştiinţei!”

OFICIAL | Universitatea Craiova l-a transferat pe Anzor Mekvabishvili. ”Bine ai venit în familia Ştiinţei!”
Comentarii

Universitatea Craiova a reuşit să pună mâna pe un jucător foarte bine cotat, anume un internaţional cu 13 selecţii pentru reprezentativa ţării sale.

Transfer de titlu pentru Universitatea Craiova

Universitatea Craiova a anunţat, în mod oficial, că a obţinut semnătura jucătorului georgian Anzor Mekvabishvili, de la Dinamo Tbilisi. 

Clubul din Bănie a făcut anunţul în mediul online, chiar în urmă cu puţin timp.

”OFICIAL | Anzor Mekvabishvili a semnat cu Ştiinţa!

Universitatea Craiova bifează cel de-al 3-lea transfer din perioada de mercato şi îşi întăreşte linia mediană cu un internaţional georgian în vârstă de 22 de ani.

Mijlocaşul box-to-box Anzor Mekvabishvili a semnat cu Ştiinţa un contract valabil pe o perioadă de 4 ani şi jumătate. El va îmbrăca tricoul cu numărul 5. 

De două ori campion al Georgiei cu Dinamo Tbilisi, noul nostru fotbalist are şi 13 partide în Naţionala mare. Anzor s-a remarcat la Turneul Final Under-21 din 2023, când Naţionala Georgiei, cu el căpitan, a câştigat grupa din care mai făceau parte Belgia, Olanda şi Portugalia.

Bine ai venit în familia Ştiinţei! Mult succes!”, a transmis clubul din Bănie, pe reţelele de socializare.

Anzor Mekvabishvili este cotat la 1 milion de euro, conform Transfermarkt.com, şi a strâns deja 13 selecţii în naţionala Georgiei.

Universitatea Craiova reia campionatul cu un meci acasă contra campioanei Farul Constanţa, duminică, 21 ianuarie, de la ora 20:00. Acesta va fi în direct pe Orange Sport 1 şi live video pe Orangesport.ro.

Afla mai multe despre: craiovaanzor mekvabishvilisuperliga 

viewscnt
Articole similare