Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cum a explicat Leo Grozavu ”setul” de la Sfântu Gheorghe: ”Lamentabil! Am fost de râs.” Antrenorul Iaşiului a vorbit despre posibila plecare a lui Silviu Lung Jr.

Cum a explicat Leo Grozavu ”setul” de la Sfântu Gheorghe: ”Lamentabil! Am fost de râs.” Antrenorul Iaşiului a vorbit despre posibila plecare a lui Silviu Lung Jr.

Superliga

Comentarii

Poli Iaşi a fost umilită în primul meci al anului din Superligă, scor 0-6, contra lui Sepsi, iar moldovenii rămân pe locul 14, primul de deasupra locurilor ce retrogradează direct.

Leo Grozavu nu i-a menajat pe jucători după înfrângerea cu Sepsi: ”Ruşinos!”

”E greu de dat explicaţii. Ruşinos. Ne-am prezentat lamentabil, dar face parte din fotbal. Toţi am fost de râs. Am făcut cadouri. Nu avem ce face. Mergem înainte. Trebuie să încercăm să ne revenim foarte repede, pentru că altfel campionatul va fi foarte greu pentru noi.

Toate execuţiile din prima repriză arătau că avem o lipsă de încredere, că ne tremură picioarele. La pauză, toţi cei din teren trebuiau schimbaţi. Au fost cluburi mari care au pierdut cu asemenea scoruri, dar important este să ne ridicăm.

(n.r. Vor exista schimbări majore?) Primul 11... ăştia sunt jucătorii. Avem doi jucători accidentaţi care mai mult ca sigur nu îi vom putea folosi la meciul schimbător, în rest, ăştia sunt jucătorii. Astăzi am fost lamentabili. Nu avem de ce să ne ascundem”, a spus Leo Grozavu, după meciul cu Sepsi.

Dorit de Rapid, Silviu Lung Jr. ar putea rămâne în Copou

Antrenorul lui Poli Iaşi a declarat că sunt şanse mici ca Silviu Lung Jr. să-o părăsească încă din acest sezon pe alb-albaştri. Leo Grozavu a dat de înţeles că au existat discuţii între Rapid şi oficialii Iaşiului pentru transferul lui Silviu Lung, însă giuleştenii nu au trimis o ofertă concretă.

(n.r. Despre Silviu Lung Jr.) Discuţii au fost. Este greu să se întâmple ceva pe parcursul campionatului. Clubul nu a primit nicio ofertă concretă. Silviu Lung este jucătorul nostru şi cred că va rămâne până la vară la noi”, a adăugat Grozavu.

Afla mai multe despre: poli iaşisuperligăsepsi 

viewscnt
Articole similare