Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Rapid, înlocuitor de la Dinamo pentru Horaţiu Moldovan. Giuleştenii au încercat să-l ia pe portarul rivalilor

Rapid, înlocuitor de la Dinamo pentru Horaţiu Moldovan. Giuleştenii au încercat să-l ia pe portarul rivalilor

Rapid

Comentarii

Rapid caută un înlocuitor pentru Horaţiu Moldovan (25 de ani), portarul titular din ultimii ani care va pleca la Atletico de Madrid.

Rapid a vrut să le dea o mare lovitură rivalilor de la Dinamo

Rapid îl va pierde pe Horaţiu Moldovan, chiar în pragul reluării campionatului. Portarul în vârstă de 25 de ani este aproape semnat cu Atletico Madrid.

Rămasă fără titularul din poartă, formaţia giuleşteană este în căutarea unui înlocuitor pe măsură pentru a doua parte a sezonului.

Într-o intervenţie telefonică la Orange Sport, acţionarul minoritar al giuleştenilor, Victor Angelescu, a comentat care este situaţia exactă a variantelor pentru postul de portar.

Dar Rapid a încercat să aducă un înlocuitor cu experienţă pentru Horaţiu Moldovan. Acesta ar fi fost chiar de la rivala Dinamo. 

Giuleştenii l-au dorit pe Adnan Golubovic, titularul ”câinilor”, pentru care erau dispuşi să plătească o sumă de 300.000 de euro, potrivit Gsp.

În vârstă de 28 de ani, portarul sloven este cotat la 400.000 de euro, conform specialiştilor de la Transfermarkt.com. În acest sezon, a jucat 21 de meciuri şi a primit 31 de goluri.

Rapid va debuta în noul an cu un meci pe teren propriu contra lui FCU Craiova 1948, astăzi, 19 ianuarie 2024, de la ora 20:00.

Afla mai multe despre: rapiddinamosuperligahoratiu moldovanadnan golubovic 

viewscnt
Articole similare