Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Curăţenia de iarnă continuă la CFR! Un jucător important a semnat cu o echipă de tristă amintire pentru clujeni

OFICIAL | Curăţenia de iarnă continuă la CFR! Un jucător important a semnat cu o echipă de tristă amintire pentru clujeni

Superliga

Comentarii

Luka Juricic a fost împrumutat de CFR Cluj la Pyunik Erevan până la sfârşitul acestui sezon. Anunţul a fost făcut pe pagina oficială de Facebook a ardelenilor.

”Mult succes, Luka Juričić!  Cluburile CFR 1907 Cluj şi FC Pyunik Erevan au ajuns la un acord privind împrumutul atacantului Luka Juričić pentru un an la echipa din primul eşalon al Armeniei. Îi mulţumim pentru toată munca depusă la CFR Cluj şi îi urăm mult succes!”, se arată în comunicatul postat de CFR Cluj pe Facebook.

Bosniacul Luka Juricic este al cincilea jucător care o părăseşte pe CFR în această iarnă, după Jefte Betancor, Ermal Krasniqi, Evgen Konoplyanka, Ziv Morgan şi Nortey Isaac. Juricic a bifat 15 meciuri pentru clujeni în Superligă şi a reuşit să marcheze doar două goluri.

În urmă cu două sezoane, CFR a fost eliminată de Pyunik Erevan din primul tur de calificare pentru grupele Champions League. La acea vreme, echipa pregătită de Dan Petrescu a pierdut la penalty-uri meciul de pe teren propriu, după ce în Armenia scorul a fost 0-0.

Afla mai multe despre: cfr clujsuperligăandrea mandorlini 

viewscnt
Articole similare