Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

I se aranjează plecarea? De ce nu a mai jucat Kevin Boli pentru Botoşani după ce s-a aflat de interesul FCSB-ului: ”Îl pregătesc” | EXCLUSIV

I se aranjează plecarea? De ce nu a mai jucat Kevin Boli pentru Botoşani după ce s-a aflat de interesul FCSB-ului: ”Îl pregătesc” | EXCLUSIV

FC Botoșani

Comentarii

Revenit în Liga 1 în această vară, la FC Botoşani, ivorianul Kevin Boli (31 de ani) nici nu a apucat să se instaleze la noua sa echipă şi deja se vorbea de plecarea sa din Moldova la vicecampioana României, FCSB.

Kevin Boli a fost transferat de FC Botoşani în această vară, liber de contract, după despărţirea de Samunspor, din Turcia, unde fusese vândut de CFR Cluj.

Apărătorul ivorian a sosit pentru prima dată în România în 2015, când Gică Hagi îl aducea la Contstanţa pe jucătorul care nu evoluase în afara Franţei până atunci.

După ce o ajuta pe Viitorul să cucerească titlul, Boli avea să fie vândut lui CFR Cluj, alături de care îşi mai trecea trei titluri de campion în palmares.

După perioade scurt la Guizhou FC (China) şi Samunspor, Boli avea să revină în România, la FC Botoşani, dar, după doar două partide, deja se vorbea despre plecarea acestuia.

Motivul? Gigi Becali a dezvăluit că este interesat de jucător şi a afirmat că el a fost în spatele revenirii ivorianului în România, spunând că poate să îl transfere oricând de la Botoşani.

Se pregăteşte pentru plecare Kevin Boli?

De atunci, Boli nu a mai apucat să îmbrace tricoul echipei pregătite de Mihai Teja, chiar dacă cei de la Botoşani au fost categorici în privinţa unei posibile despărţiri.

Iar Valeriu Iftime a divulgat cauza din spatele absenţei jucătorului de 31 de ani. Acesta nu va pleca de fapt de la noua sa echipă, ci doar este accidentat.

Boli cică are o întindere, pe care a resimţit-o ieri la antrenament. Mai mult nu ştiu. În orice caz, nu e plecat, nu se dă lovit, pur şi simplu a avut o întindere şi mai degrabă îl pregătesc pentru meciul de duminică (n.r. cu Petrolul)”, a declarat Valeriu Iftime, pentru Orange Sport.

Până acum, FC Botoşani a mers aproape ceas în Liga 1 şi ocupă în prezent poziţia a şaptea în clasament, la egalitate de puncte cu campioana CFR şi cu un meci mai puţin jucat decât echipele de pe podium.

Sub comanda lui Mihai Teja, moldovenii au pierdut doar un meci, cu Universitatea Craiova.

Afla mai multe despre: kevin boli 

viewscnt
Articole similare