Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ianis Hagi a profitat din plin de neconvocarea la echipa naţională. Ce a făcut fotbalistul lui Rangers în ultimele două săptămâni

Ianis Hagi a profitat din plin de neconvocarea la echipa naţională. Ce a făcut fotbalistul lui Rangers în ultimele două săptămâni

Stranieri

Comentarii

Ianis Hagi (24 de ani) a rămas la Rangers în pauza provocată de meciurile echipelor naţionale, iar antrenorul clubului de pe Ibrox a vorbit despre situaţia jucătorului român.

Ianis Hagi nu a fost convocat de selecţionerul Edi Iordănescu la naţionala României pentru meciurile cu Andorra şi Belarus, iar această decizie a provocat un scandal de primă clasă în fotbalul românesc.

Ianis Hagi a profitat din plin de neconvocarea la echipa naţională

Mijlocaşul a fost lăsat să se pregătească în continuare la echipa sa de club şi a făcut-o foarte bine, după cum recunoaşte chiar antrenorul lui Rangers.

Michael Beale a subliniat că Ianis Hagi s-a antrenat exemplar în ultima perioadă, astfel că este de aşteptat să primească mai mult minute de joc din partea antrenorului principal al lui Rangers.

”Am lucrat mai multe aspecte la antrenamente. Au fost două săptămâni excelente pentru Hagi, Souttar şi Ridvan. S-au antrenat excelent”, a declarat Michael Beale, potrivit presei britanice.

După revenirea pe terenul de fotbal ca urmare a pauzei de un an în care a fost accidentat, Ianis Hagi a jucat foarte puţin

A adunat doar 89 de minute pe parcursul a cinci meciuri jucate la Rangers, în acest sezon.

Afla mai multe despre: ianis hagistranierirangers 

viewscnt
Articole similare