You are here:

”Ianis Hagi e bombă!”. Gică Popescu i-a pus la zid pe cei de la Rangers: ”Nu l-aţi văzut la echipa naţională?”

”Ianis Hagi e bombă!”. Gică Popescu i-a pus la zid pe cei de la Rangers: ”Nu l-aţi văzut la echipa naţională?”

Stranieri

Comentarii

Preşedintele celor de la Farul Constanţa, Gică Popescu (56 de ani), a abordat unul dintre subiectele de mare interes din fotbalul românesc: situaţia lui Ianis Hagi la Rangers.

Gică Popescu, ”săgeţi” către scoţieni: ”Nu există aşa ceva la Ianis Hagi!”

Gică Popescu a vorbit despre cele mai recent aspect cu privire la situaţia lui Ianis Hagi de la Rangers.

Internaţionalul român a fost reprimit în lotul primei echipe a clubului scoţian, după ce la începutul sezonului fusese trimis la formaţia secundă a acesteia.

Preşedintele Farului a dezvăluit că mijlocaşul român nu a avut vreo problemă de ordin fizic, aşa cum susţineau cei de la Rangers, şi a subliniat faptul că acesta nu merită ce a păţit în ultima vreme în Scoţia.

”Mă bucur mult pentru el. Ianis Hagi e bombă din punct de vedere fizic. Păi, nu l-aţi văzut la echipa naţională?

Ştiam că trimiterea lui la echipa secundă nu este o decizie bazată pe motive fotbalistice. Sunt diferite clauze în contract, a fost chiar şi o declaraţie a antrenorului lor care confirmă asta. N-a fost o problemă de natură sportivă.

Nu există acte de indisciplină la Ianis. Nu există aşa ceva! Să sperăm că lucrurile vor intra în normalitate, pentru el n-a fost o perioadă tocmai plăcută. A fost ceva nemeritat”, a declarat Gică Popescu, potrivit Sportpesurse.

Nu în ultimul rând, inclusiv Gică Hagi şi-a exprimat punctul de vedere cu privire vestea bună pe care a primit-o fiul său la Rangers.

Afla mai multe despre: gica popescufarulianis hagirangers 

viewscnt
Articole similare