Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ianis Stoica, înţepături la adresa fanilor Stelei: ”Sunt cam goale tribunele la meciurile de Liga 2. Vrem să jucăm pe Ghencea meciul cu CFR”

Ianis Stoica, înţepături la adresa fanilor Stelei: ”Sunt cam goale tribunele la meciurile de Liga 2. Vrem să jucăm pe Ghencea meciul cu CFR”

FCSB

Comentarii

Ianis Stoica susţine că el şi colegii săi îşi doresc să joace ultimul meci din campionat, cel cu CFR Cluj, pe noul stadion Steaua.

Fiul lui Pompiliu Stoica, cel care a jucat la Steaua în perioada 2000-2005, şi-ar dori să joace pe stadionul Steaua ultimul meci din acest sezon, derby-ul cu CFR Cluj.

National Arena, stadionul pe care FCSB îşi joacă de obicei meciurile de pe teren propriu, va fi indisponibil în acea perioadă, deoarece aici va avea loc un festival.

Ianis Stoica, înţepături la adresa suporterilor Stelei

Ultima etapă din play-off se va disputa în jurul datei de 21 mai 2022. Dacă diferenţa dintre CFR Cluj şi FCSB va fi de cel mult 3 puncte, acea partidă se va disputa cu titlul pe masă.

Însă pentru cei de la FCSB există o problemă importantă. National Arena, acolo unde joacă de obicei şi unde ar fi avut parte de sprijinul clubului, va fi indisponibilă.

Pe cel mai mare stadion al ţării a fost programat în acea periaodă un festival de muzică, astfel că FCSB este nevoită să-şi caute un alt stadion pe care să joace derby-ul cu CFR Cluj.

Drept urmare, oficialii echipei lui Gigi Becali au început din nou presiunile pentru a juca pe noul stadion Steaua. Până acum n-au avut prea mult succes, însă cei de la FCSB speră la o schimbare.

Gigi Becali a făcut apel inclusiv la Vasile Dâncu, ministrul Apărării Naţionale, în timp ce clubul Steaua - administratorul stadionului - susţine că va analiza cererea şi va oferi un răspuns în limitele legii.

Până atunci, Ianis Stoica spune că el şi colegii săi au dorinţă foarte mare să joace derby-ul cu CFR pe noul stadion Steaua. Mai ales că ar putea fi şi o petrecere de titlu după acel meci.

În acelaşi timp, atacantul de 19 ani a lansat şi o înţepătură la adresa suporterilor Stelei:

”(Unde vreţi să se joace meciul cu CFR?) Pe Ghencea. Pe Ghencea cred că ne dorim cu toţii, mai ales spectatorii şi sunt cam goale tribunele la meciurile de Liga 2.

Chiar a fost o discuţie, ne dorim mai mult ca niciodată să jucăm ultimul meci pe Ghencea.

Va fi o presiune foarte mare, dar sperăm să câştigăm până atunci campionatul, să câştigăm toate meciurile şi, la ultima etapă, sa nu mai fie nevoie să jucăm cu titlul pe masă”, a spus Ianis Stoica.

În clasamentul echipelor cu cei mai mulţi spectatori din Liga 2, Steaua ocupă locul 3, cu o medie de 1.635 de fani pe meci. Pe primele două locuri se află Petrolul (2.540 spectatori/meci) şi U Cluj (1.995 spectatori/meci).

Afla mai multe despre: ianis stoica 

viewscnt
Articole similare