Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Îl recunoşti? :) Un membru important al Generaţiei de Aur, apariţie inedită la CM 1994: ”Sunt cu mama, aveam puţin timp liber şi am ieşit”

Îl recunoşti? :) Un membru important al Generaţiei de Aur, apariţie inedită la CM 1994: ”Sunt cu mama, aveam puţin timp liber şi am ieşit”

Special

Comentarii

Silviu Tudor Samuilă l-a avut ca invitat pe Ionuţ Lupescu în primul episod dintr-o nouă serie de podcasturi Orange Sport, ”SportCast cu Sile”, proiect susţinut de Betano.

Orange Sport vine cu o nouă serie de podcasturi, SportCast cu Sile, în care gazda Silviu Tudor Samuilă încearcă să aducă publicului informaţii inedite şi poveşti mai puţin cunoscute ale unora dintre legendele sportului românesc.

În primul episod din podcastul SportCast cu Sile, Silviu Tudor Samuilă l-a avut invitat pe Ionuţ Lupescu, unul dintre cei mai mari mijlocaşi centrali pe care i-a avut fotbalul românesc.

Ionuţ Lupescu, apariţie spectaculoasă la Cupa Mondială din 1994

Acum în vârstă de 53 de ani, Ionuţ Lupescu a fost unul dintre cei mai importanţi mijlocaşi pe care i-a avut naţionala României.

Are 74 de apariţii şi 6 goluri în tricoul naţionalei şi a jucat în celebra echipă care a strălucit la Cupa Mondială SUA 1994.

Membru important în Generaţia de Aur, Ionuţ Lupescu a mers în SUA, în 1994, alături de mama şi de sora lui, care l-au susţinut din tribune.

Ionuţ Lupescu a povestit în cadrul podcastului SportCast cu Sile despre o fotografie în care apare alături de mama sa, în SUA, în 1994, o poză în care este greu de recunoscut.

”Este de la Campionatul Mondial din America. Sunt cu mama şi aveam puţin timp liber şi am ieşit, am scos-o... nu mai ştiu unde am mers. Asta este în '94.

Tata n-a vrut să vină... nu că n-a vrut să vină, îi era frică de avion şi n-a zburat în America. Fiecare ne-am luat familiile, soţiile... eu nu eram căsătorit şi le-am luat pe mama şi sor-mea.

Tata a zis: ”eu nu vrea să zbor până acolo, am avut o experienţă cu Mexicul, am fost de 8 ori în Brazilia şi de 8 ori era să mă prăbuşesc”. Şi n-a venit”, a povestit Ionuţ Lupescu în cadrul podcastului SporCast cu Sile.

În 1994, Ionuţ Lupescu avea 26 de ani şi juca pentru Bayer Leverkusen, pentru care a evoluat din 1990 până în 1996.

Afla mai multe despre: sile 

viewscnt
Articole similare