Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ilie Năstase a dat lovitura cu filmul documentar „Nasty”. Suma impresionantă pe care ar putea să o încaseze

Ilie Năstase a dat lovitura cu filmul documentar „Nasty”. Suma impresionantă pe care ar putea să o încaseze

Tenis

Comentarii

Viaţa şi cariera primului număr 1 din istoria clasamentului ATP, controversele care l-au înconjurat, dar şi amprenta pe care a lăsat-o asupra lumii tenisului sunt subiectul documentarului „Nasty”, care a avut premiera pe 16 aprilie în cinematografele din toată ţara.

Ce sumă a încasat deja Ilie Năstase datorită filmului „Nasty”

Potrivit surselor Orange Sport, Ilie Năstase ar putea încasa 250.000 de euro datorită filmului documentar „Nasty”, regizat de Tudor Giurgiu. La această sumă impresionantă se adaugă şi drepturile de autor ale fostului mare jucător de tenis.

Filmul documentar „Nasty”, care prezintă cariera şi sacrificiile făcute de Ilie Năstase pentru a ajunge la succes, e difuzat cu casa închisă în toate cinematografele din România şi urmează să fie difuzat şi la Festivalul internaţional de film de la Cannes.

Acum ai 50% pentru 24 luni reducere la abonamente la trecerea de pe PrePay. Oferta, la Orange

De asemenea, din informaţiile Orange Sport, Ilie Năstase este încântat că acest film a fost făcut în timpul vieţii sale, şi nu după moarte acestuia, aşa cum s-a mai întâmplat în cazul multor sportivi de excepţie.

Cariera şi viaţa tenismenului român Ilie Năstase, subiectul documentarului „Nasty”. 

„Ilie Năstase pe teren a fost fabulos. Acest tânăr venit dintr-o ţară comunistă a reuşit, în doar câţiva ani, să cucerească lumea prin talent şi personalitate. Lucrăm de 5 ani pentru acest proiect, timp în care am descoperit arhive impresionante despre cariera şi viaţa lui Năstase şi am avut şansa să discutăm cu superstaruri ale sportului, oameni care au fost profund influenţaţi de el.

Cred că, în final, eforturile noastre se vor vedea pe marele ecran – un portret al unui personaj complex, mereu surprinzător, greu de definit, care a făcut istorie şi pentru România, dar şi pentru tenis”, a spus Tudor Giurgiu, regizor şi producător.

Acum ai nelimitat minute şi SMS, de la 3€/lună, abonament la portare. Oferta, la Orange

Afla mai multe despre: ilie nastasetenisnasty 

viewscnt
Articole similare