Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Imagini inedite cu naţionala României. Tricolorii lui Edward Iordănescu au mers la Munchen cu trenul rapid

Imagini inedite cu naţionala României. Tricolorii lui Edward Iordănescu au mers la Munchen cu trenul rapidgalerie foto

Echipa națională

Comentarii

Naţionala României a intrat în linie dreaptă pentru meciul cu Ucraina de la EURO 2024. Tricolorii vor debuta la turneul final din Germania, luni, de la ora 16:00, pe stadionul din Munchen.

UPDATE | Orange Sport vă prezintă o fotografie exclusivă din trenul care a dus delegaţia României la Munchen. Jucătorii lui Edward Iordănescu s-au relaxat pe drum cu jocul "Uno".


Chiar de ziua selecţionerului Edward Iordănescu, tricolorii au luat trenul către Munchen, unde vor juca primul meci din grupa de la EURO 2024, împotriva Ucrainei.

Înconjuraţi de jandarmi germani şi români, jucătorii naţionalei României au aşteptat trenul rapid în gara din Wurzburg, cu destinaţia Munchen.

GALERIE FOTO CU PLECAREA NAŢIONALEI ROMÂNIEI CĂTRE MUNCHEN

Lotul echipei naţionale a României este cazat pe perioada EURO 2024 în Bavaria, la Wurzburg, un oraş de aproximativ 130.000 de locuitori, la hotel Melchior Park.

Selecţionerul a considerat că cea mai bună variantă pentru echipa naţională a României este baza de pregătire de la Wurzburg, un oraş aflat la 115 kilometri de Frankfurt, 270 de kilometri de Munchen şi 300 de kilometri de Koln.

Pe lângă condiţiile oferite de hotel şi de stadionul de antrenament, precum şi faptul că tricolorii se vor putea pregăti într-o zonă liniştită a Germaniei, un alt criteriu important a fost modalitatea de transport disponibilă pentru deplasarea în oraşele unde se vor juca partidele.

Gara din Wurzburg are linie de tren rapid directă către toate cele trei oraşe unde tricolorii vor evolua şi se află la 4 kilometri de hotel. În Wurzburg sunt aproape 1.500 de români rezidenţi.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: romania 

viewscnt
Articole similare