Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Îmi este teamă". Simona Halep a prefaţat primul turneu la care participă după perioada de inactivitate: "Darren Cahill mă ajută pe această parte"

"Îmi este teamă". Simona Halep a prefaţat primul turneu la care participă după perioada de inactivitate: "Darren Cahill mă ajută pe această parte"

Simona Halep

Comentarii

Simona Halep a prefaţat primul turneu la care va participa, după perioada în care s-a luptat pentru a-şi câştiga înapoi locul în circuitul mondial din tenis.

Simona Halep va participa la Miami Open

Tribunalul de Arbitraj Sportiv a anunţat, marţi, reducerea suspendării Simonei Halep de la patru ani la nouă luni. Conform TAS, perioada de suspendare a româncei a expirat la 6 iulie 2023, adică în urmă cu opt luni. Însă abia acum fostul lider WTA poate reveni în competiţii.

Fericită că a ieşit "curată" din cazul de dopaj judecat pentru o perioadă lungă, Simona Halep se pregăteşte pentru Miami Open, care începe pe 17 martie. 

Însă, Simona Halep recunoaşte că se teme pentru prima sa apariţie la un turneu, iar pentru o perioadă nu-şi va impune un obiectiv

"Cei de la Miami, în clipa în care a ieşit decizia, mi-au oferit un wild card, fără ca eu să cer, fără ca cineva să întrebe pentru mine. Da, merg la Miami. Pe 19 începe turneul, mă arunc puţin la un turneu atât de mare, dar tenisul acum nu există, rezultatul nu există, vreau să resimt energia publicului, pentru că e o bucurie să fiu înapoi. 

Temerea e mare, destul de mare, că oricât m-am antrenat până acum nu e ca atunci când joci un meci oficial. Niciodată nu am stat atât de mult departe de teren, de competiiţii, şi pot spune că mi-e teamă, dar îmi doresc să fac acest lucru. Vreau să revin atât cât pot, nu-mi pun obiectiv, dar scopul meu când intru pe teren e să ajung din nou în top. 

Da, nici nu vreau să-mi imaginez cum o să fie când intru în clubul de tenis, că o să fie greu atunci când o să le revăd pe celelalte jucătoare. Vreau să le mulţumesc legendelor tenisului, pentru că m-au susţinut necondiţionat, inclusiv adversarelor le mulţumesc, pentru că au fost alături de mine. 

Mi-am menţinut şi greutatea, mă simt bine, acum parcă mă simt puţin epuizată după bucurie, dar sper să mă pregătesc bine", a spus Simona Halep, pentru Antena3.ro

Darren Cahill este aproape de Simona Halep: "Mă ajută"

Dezamăgită de Patrick Mouratoglou, căruia i-a pus în braţe neglijenţa pentru întreg cazul de dopaj, Simona Halep a spus că Darren Cahill îi este aproape şi că îşi va face echipa în curând. 

"Darren mă ajută pe această parte, da, este un om deosebit. A avut cel mai important rol din cariera mea, am avut cele mai bune rezultate cu el, dar în 2021 el a vrut să rupem colaborarea. S-a întâmplat în pandemie, când a suferit pentru familie, era departe de familie şi el mi-a recomandat să merg la academia lui Mouratoglou. 

Acum Darren mă ajută să-mi aleg oamenii potriviţi în tenis. Am de ales o echipă, nu o voi face azi sau mâine, momentan am doar un sparring partner şi un terapeut, iar după un timp voi alege persoanele potrivite pentru mine", a adăugat fostul lider WTA. 

Afla mai multe despre: simona halepsimona halep miami openmiami opensimona halep caz dopaj 

viewscnt
Articole similare