Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

MM Stoica l-a atenţionat pe Dan Şucu după greşeala finanţatorului de la Rapid: "Nu putem muta denumiri" | EXCLUSIV

MM Stoica l-a atenţionat pe Dan Şucu după greşeala finanţatorului de la Rapid: "Nu putem muta denumiri" | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

MM Stoica l-a corectat pe Dan Şucu după ce finanţatorul Rapidului a numit meciul dintre Rapid şi FCSB din ultima etapă a sezonului regulat drept "Derby de România".

Preşedintele Consiliului de Administraţie al celor de la FCSB a vorbit despre importanţa partidei de sâmbătă seară dintre Rapid şi FCSB, ultimul meci înainte de intrarea în play-off şi totodată, înjumătăţirea punctelor.

Partida de pe Arena Naţională a fost denumită de finanţatorul giuleştenilor drept "Derby de România", denumirea obişnuită a derby-ului dintre Steaua şi Dinamo.

50.000 de oameni aşteptaţi pe Arena Naţională

"Cel mai important lucru este faptul că Rapidul a ajuns să joace în "Derby de România". Rapid – FCSB de sâmbătă este "Derby de România" şi cel mai important este faptul că echipa noastră a ajuns acolo, că este la cel mai înalt nivel şi acolo va rămâne mulţi ani de acum încolo.

Nu vreau să facem acum un ţel disperat din a câştiga titlul de campioană, bineînţeles că ne dorim asta, bineînţeles că ne dorim trei puncte şi vrem să batem FCSB-ul.

Sunt convins că putem să facem asta, am făcut-o de atâtea şi atâtea ori, dar mult mai important şi mult mai frumos este că noi ajungem să jucăm pe Arena Naţională în faţa a 50.000 de oameni "Derby de România" cu FCSB.

Asta este marea realizare a Rapidului şi sunt mândru de suporterii noştri. Vom fi acolo, în prim plan, mulţi ani de-acum încolo. Evident că un rezultat negativ ne-ar afecta şansele la titlu, dar în niciun caz nu înseamnă că ar fi compromise 100%", a spus Dan Şucu, potrivit Fanatik.

MM Stoica l-a corectat, dar l-a şi lăudat pe patronul celor de la Rapid după declaraţiile sale, dar insistă şi spune că singurul "Derby de România" este dintre Steaua şi Dinamo.

"A spus domnul Şucu cu 50.000, doar că a greşit când a spus că e Derby de România, că ăla e cu Dinamo. Nu putem muta denumiri. "Derby de România" e Steaua - Dinamo, acum FCSB - Dinamo. Că are un grad de interes superior, e indiscutabil la momentul ăsta, că Dinamo e unde e. Dacă Dinamo ajunge prin play-off revine "Derby de România" cu cel mai mare grad de interes.

Vor fi aproape 50.000 de spectatori şi e important pentru fotbalul românesc, iar meritul îi revine Rapidului şi lui Dan Şucu", a declarat Mihai Stoica, la emisiunea Sport Report.

Afla mai multe despre: fcsbrapidmm stoicadan sucusuperligaderby 

viewscnt
Articole similare