Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Rivalitate la alt nivel! Rapid schimbă stadionul cu FCSB, pentru ceea ce poate fi răzbunarea sezonului | EXCLUSIV

Rivalitate la alt nivel! Rapid schimbă stadionul cu FCSB, pentru ceea ce poate fi răzbunarea sezonului | EXCLUSIV

Rapid

Comentarii

Rivalele FCSB şi Rapid sunt în plină luptă pentru titlul Superligii, cu un episod din drumul spre trofeul competiţiei care se va derula în acest weekend, în ultima etapă din sezonul regulat. Din informaţiile Orange Sport, giuleştenii pregătesc o mutare incredibilă în ultima etapă din play-off, dacă titlul va fi pierdut de echipa lui Cristiano Bergodi până la ora acelui meci.

Incredibil! Ce răzbunare au pregătit rapidiştii pentru FCSB dacă pierd titlul

  • Rapid - FCSB va fi în direct pe Orange Sport 1, iar cele mai importante faze vor fi pe Orangesport.ro, sâmbătă, de la 20:00. 

După mulţi ani, Rapid a revenit în lupta pentru titlul de campioană, iar în ultima etapă a sezonului regulat are şansa să micşoreze din distanţa de 12 puncte faţă de liderul FCSB, care conduce clasamentul cu 64 de puncte. 

Deja, meciul Rapid - FCSB de pe Arena Naţională s-a încins, după ce Gheorghe Mustaţă a izbucnit din cauza numărului iniţial de bilete acordat fanilor oaspeţi. S-a luat în calcul inclusiv ca meciul să se dispute în Giuleşti, însă Dan Şucu a transmis că cererea mare de bilete a dus la decizia de a muta partida în "casa" obişnuită a rivalilor. 

De altfel, în acest sezon, există posibilitatea ca arena din Giuleşti să nu mai găzduiasă vreun meci Rapid - FCSB! 

Conform informaţiilor obţinute de Orange Sport, clubul condus de acţionarii Dan Şucu şi Victor Angelescu pregăteşte o răzbunare pentru ultima etapă din play-off, în cazul în care Cristiano Bergodi şi echipa nu vor mai avea posibilitatea să pună mâna pe titlu. 

Conform ţintarului şi dacă ierarhia actuală s-ar păstra şi după partidele din acest weekend, cu FCSB pe 1 şi Rapid pe 2, clubul giuleştean ar fi gazda meciului cu echipa lui Gigi Becali, în etapa 10 din play-off, ultima din Superliga. 

La acel moment şi în cazul în care Rapid nu va mai avea şanse matematice să câştige titlul, atunci conducerea "vişinie" nu va organiza meciul cu FCSB în Giuleşti şi astfel rivalii nu vor avea şansa să sărbătorească chiar în Giuleşti. 

Conform informaţiilor obţinute de Orange Sport, rapidiştii au luat decizia şi chiar s-au gândit să mute meciul în afara Bucureştiului. 

Aceleaşi surse susţin că în play-off nu va mai exista reciprocitate între FCSB şi Rapid în privinţa biletelor. 

  • Înaintea meciului din etapa 30 a Superligii, FCSB este liderul, cu 64 de puncte, iar Rapid este pe locul secund, cu 52 de puncte. CFR Cluj este pe locul al treilea, cu 50 de puncte.

MM Stoica ar aştepta "finala" campionatului în Giuleşti: "Normal, dacă am fi campioni"

"Da, mi-aş dori un asemenea meci, dacă ar ieşi bine pentru noi. Dacă noi terminăm pe 1 şi Rapid pe 2 (n.r. - la finalul sezonului regulat), ultimul meci din campionat e în Giuleşti, locul 2 cu 1, că aşa e ţintarul, în etapa a zecea din play-off. Normal, dacă aş şti că se termină meciul ăla cu un rezultat care ne face campioni, normal că mi-aş dori. 

Mai mult decât mi-aş dori să se termine campionatul cu noi campioni cu câteva etape înainte, normal că mi-aş dori (n.r. - ca FCSB să fie campioană în Giuleşti). Ar fi ceva foarte frumos. 

Eu am avut... Cele cinci campionate câştigate, unele în ultima etapă, dar satisfacţie mai mare decât am avut în Cupa României, la Braşov, cu Dinamo... Cred că a fost meciul care, în afară de dubla cu Rapid în Cupa Uefa, m-a secat, ăla mi-a dat cele mai mari emoţii", recunoştea conducătorul de la FCSB, Mihai Stoica, pentru Orange Sport. 

Afla mai multe despre: rapid fcsbrapid fcsb superligatitlu superligarapid fcsb arena nationala 

viewscnt
Articole similare