Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”S-a rezolvat!” Mihai Stoica, anunţ de ultimă oră înainte de Rapid - FCSB. ”Da, sunt fericit!” | EXCLUSIV

”S-a rezolvat!” Mihai Stoica, anunţ de ultimă oră înainte de Rapid - FCSB. ”Da, sunt fericit!” | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Derby-ul Rapid - FCSB se apropie cu paşi rapizi, iar suporterii celor două mari rivale pun la punct ultimele detalii pentru a asigura un spectacol de zile mari pe Arena Naţională.40.000 de giuleşteni şi peste 8.000 de susţinători ai roş-albaştrilor vor fi prezenţi pe cel mai mare stadion al ţării, iar situaţia biletelor alocate pentru fanii FCSB s-a rezolvat, după spusele lui Mihai Stoica.

În urmă cu câteva zile, Mihai Stoica şi-a exprimat dezamăgirea în legătură cu numărul mic de bilete primit de suporterii liderului (5400), ţinând cont că peluza Rapidului anunţase că rivalii vor beneficia de toată peluza. 

Invitat în studioul Orange Sport, preşedintele CA al FCSB a explicat care a fost problema şi a susţinut că lucrurile au intrat pe făgaşul normal, după câteva zile în care situaţia a fost în ceaţă.

Mihai Stoica a explicat de unde au pornit divergenţele dintre Rapid şi FCSB pentru bilete: ”Noi nu decidem peste capul suporterilor”

Initiţial, doar 5600 de bilete au fost alocate suporterilor FCSB, un număr de peste două ori mai mic decât capacitatea totală a unei peluze de pe Arena Naţională. Numărul total de 8600 de bilete a fost împărţit în două tranşe, iar ultimele 3000 de bucăţi au fost comercializate după epuizarea primelor 5.600.

Astfel, 8600 de susţinători ai roş-albaştrilor vor fi prezenţi în sectorul alocat oaspeţilor de sâmbătă, cu 4.125 mai puţini decât numărul de scaune, din cauza sectoarelor tampon impuse de jandarmerie.

”S-a rezolvat. Da, sunt fericit. S-au ţinut de cuvânt. Peluza destinată suportrilor noştri are 12.815 scaune. De regulă, când oaspeţii beneficiau de o peluza întreagă, cu zonele tampon care sunt exagerat de mari în opinia mea, numărul de bilete alocat oaspeţilor era de 8600.

Ni s-a trimis o schiţă cu o zonă tampon, mult prea mare faţa de cea obişnuită pentru meciurile astea, şi erau 5400 de locuri. Am zis: De ce daţi toată peluza dacă sunt doar 5400? După am înţeles care a fost explicaţia: <<Întâi să se epuizeze aceste bilete, apoi se deschid sectoarele adiacente>> Este sold-out peluza noastră!

Până la urmă vor fi 8.600 de suporteri de-ai noştri în peluze. Ce se vor mai strecura în alte zone vor fi oameni care nu vor avea însemne.

(n.r.- De unde au pornit divergenţele între suporteri?) La primul meci în Giuleşti, anul trecut, cei de la Rapid au spus că ne vor da toată peluza şi reciproc. Ai noştri au pregătit coregrafia pe toată peluza, după care am înţeles că nu ştiu cine a decis ca în loc de toată peluza să fie doar 600 de locuri. Normal că suporterilor noştri le-a picat foarte rău şi au spus: <<Bine, 5 la sută ne-aţi dat, cinci la sută va dăm!>>

Rapid a venit cu propunerea să dea peluza întreagă şi reciproc, iar nu am fost de acord. Ce se va disputa în play-off rămâne de stabilit între liderii suporterilor. Noi nu decidem peste capul suporterilor noştri. Dacă ei vor reciprocitate, vor face asta. Noi facem exact ce spun ei.

Nu putem să le spunem: <<Voi faceţi asta, noi facem altceva!>>, pentru că vor spune să venim să cântăm noi în peluză, ceea ce nu se poate”, a spus Mihai Stoica la Orange Sport.

Oficialul FCSB este convins că nu vor fi incidente la derby: ”Jandarmeria îşi face meseria”

”În peluză mai sunt peste 4000 de locuri în zonele tampon, 2000 si 2000. Si din tribuna a doua e un sector folosit ca zonă tampon, nu poate fi niciun scandal. Au mai fost meciuri ca acesta şi nu sunt probleme, jandarmeria îşi face meseria în afara stadionului, ai noştri vor face corteo din ce ştiu, probabil că şi ai lor”, a dăugat Stoica.

Partida dintre FCSB şi Rapid poate fi urmărită în direct pe Orange Sport 1 sâmbătă, pe 9 martie, de la 20:00.

Afla mai multe despre: fcsbrapidsuperligărapidpeluza nord rapidpeluza nord fcsb 

viewscnt
Articole similare