adplus-dvertising
You are here:

”În 6 luni poate cumpăr FCSB de la Gigi Becali”. Anunţul făcut de un om de afaceri din România

”În 6 luni poate cumpăr FCSB de la Gigi Becali”. Anunţul făcut de un om de afaceri din România

FCSB

Comentarii

Un om de afaceri din România, care este şi vedetă TV, s-a apucat să investească în criptomonede şi spune că ar putea face o ofertă pentru FCSB dacă dă lovitura.

Piaţa critomonedelor atrage tot mai mulţi clienţi, în ciuda avertismentelor instituţiilor financiare, care susţin că aceste investiţii sunt nesigure.

Printre cei care s-au decis să investească în criptomonede este şi o vedetă TV din România, care este şi om de afaceri şi spune că ar putea cumpăra FCSB dacă dă lovitura.

Cine ar vrea să cumpere FCSB-ul dacă dă lovitura cu investiţiile în criptomonede

Apariţia Bitcoin a deschis noi posibilităţi. Prima monedă virtuală din lume a ajuns să valoreze în prezent nu mai puţin de 63.500 de euro. În urmă cu 8 ani, un bitcoin putea fi cumpărat cu doar 111 dolari.

Acest potenţial de creştere în lumea monedelor virtuale a dus la apariţia a mii de criptomonede, care acum sunt văzute ca o investiţie.

Unul dintre oamenii de afaceri din România care s-a decis să investească în criptomonede este vedeta TV Dan Negru. Acesta regretă că n-a avut încredere să cumpere încă de la început Bitcoin, dar speră că va da lovitura de aici încolo.

Dan Negru susţine, în glumă, că poate cumpără FCSB-ului peste jumătate de an, dacă monedele virtuale în care investeşte vor avea o creştere senzaţională, aşa cum s-a întâmplat cu Bitcoin:

”Toţi sunt speriaţi de criza care o să vină şi toţi se văicăresc ca n-au investit în criptomonede. Şi eu am fost fricos. Cumpăram trustul PRO, azi, dacă aş fi luat Bitcoin, la început.

Aşa că, o iau de la capăt acum şi bag 100 de dolari în cripto. În 6 luni poate cumpăr FCSB de la Gigi Becali”, a spus Dan Negru pentru Playtech.ro.

În vârstă de 50 de ani, Dan Negru este una dintre cele mai cunoscute vedete TV din România. În paralel, a dovedit foarte mult talent şi în lumea afacerilor şi în prezent are investiţii în imobiliare şi agricultură.

Printre altele, Dan Negru este şi un cunoscut suporter al FCSB-ului.

viewscnt
Articole similare