Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”În prima repriză, noi puteam să marcăm două goluri, iar ei au avut două ocazii”. Concluziile lui Toni Petrea după Rapid - Chindia 2-0. Ce a zis despre eliminarea lui Căpuşă: ”Din inerţie”

”În prima repriză, noi puteam să marcăm două goluri, iar ei au avut două ocazii”. Concluziile lui Toni Petrea după Rapid - Chindia 2-0. Ce a zis despre eliminarea lui Căpuşă: ”Din inerţie”

Fotbal intern

Comentarii

Toni Petrea (47 de ani) a tras concluziile după eşecul suferit de Chindia pe terenul celor de la Rapid şi a precizat care este cea mai mare supărare a sa după acest meci.

Rapid a învins-o, pe teren propriu, pe Chindia, scor 2-0, într-un meci din etapa a 27-a a Superligii. Au marcat Dugandzic ’66 (penalty) şi Boldor ’68 (autogol). 

Chindia a jucat o repriză în inferioritate numerică, după ce Căpuşă a fost eliminat în minutul 45+2.

”În prima repriză, puteam să marcăm două goluri. Ei nu au avut mai mult de ocazii”. Concluziile lui Toni Petrea după Rapid - Chindia 2-0. Ce a zis despre eliminarea lui Căpuşă: ”Din inerţie”

La finalul meciului, Toni Petrea a fost mulţumit de evoluţia echipei sale din prima repriză şi este de părere că eliminarea lui Tiberiu Căpuşă, chiar înainte de pauză, a dictat desfăşurarea ulterioară a meciului.

De asemenea, antrenorul Chindiei a fost chestionat cu privire la ce părere are despre intrarea jucătorului său, care şi-a lăsat echipa în inferioritate numerică mai bine de o repriză.

”O partidă frumoasă pentru spectatori. Echilibrată în prima parte, zic eu. A venit acel moment psihologic al jocului, cu acea eliminare, după două cartonaşe galbene.

Asta şi-a spus cuvântul în economia jocului. În repriza a doua, normal, au pus presiune pe noi. Am primit două goluri, nu vreau să le comentez.

Chiar şi aşa, am făcut o partidă bună, dar nu am avut inspiraţie la finalizare. Din păcate, nu am reuşit mai mult, deşi ne doream. Multe nu am să le reproşez băieţilor.

Au făcut un joc bun, dar anumite momente nu au fost tratate aşa cum trebuie. Îngrijorător este faptul că jucăm peste 3 zile cu altă echipă angrenată pentru play-off şi avem probleme de lot.

Până la urmă, cred că eliminarea lui Căpuşă a fost una corectă. Refuz să cred acest lucru (n.r. că ar fi fost premeditată eliminarea).

Astăzi am făcut un joc bun şi cred că dacă nu aveam un om eliminat, nu pierdeam în seara asta”, a declarat Petrea, după meci.

În clasamentul Superligii, Chindia ocupă locul 10, cu 30 de puncte, după 27 de etape.

Afla mai multe despre: rapid chindiatoni petrea 

viewscnt
Articole similare