Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Incasări istorice din bilete la Inter - AC Milan. Reacţie în direct: ”Este un record! Incredibil”. Comparaţie cu duelul FCSB - CFR Cluj

Incasări istorice din bilete la Inter - AC Milan. Reacţie în direct: ”Este un record! Incredibil”. Comparaţie cu duelul FCSB - CFR Cluj
Comentarii

Semifinala Champions League dintre Inter şi AC Milan este un deliciu pentru fotbalul italian şi nu numai. Cum ambele meciuri au loc pe miticul stadion ”San Siro - Meazza”, iar cele circa 75.000 de locuri sunt ocupate până la refuz, şi încasările din bilete sunt pe măsură.

Semifinala 100% italiană din Champions League dintre Inter Milano şi AC Milan este un eveniment-fenomen pentru fotbalul din Peninsulă, care va avea în mod cert o finalistă în cea mai titrată competiţie la nivel de cluburi din lume.

Cele două manşe se dispută pe acelaţi stadion ”San Siro - Meazza”, din Milano, prilej care le oferă celor două rivale adevărate ”tunuri” financiare.

Meciul tur, care a avut-o gazdă pe AC Milan, a fost câştigat de Inter, scor 2-0, scor la care trupa lui Simone Inzaghi este mare favorită la calificarea în ultimul act din competiţia ”stelelor”.

Aşa cum era de aşteptat, rossoneri au fost susţinuţi de un stadion arhiplin, care, deşi nu şi-au ajutat favoriţii la un deznodământ fericit pe tabelă, au contribuit financiar prin vânzările de tichete.

Astfel, AC Milan a avut încasări de peste 10 milioane de euro din încasările de bilete de la meciul din urmă cu o săptămână.

Incasări istorice din bilete la Inter - AC Milan. Reacţie în direct: ”Este un record! Incredibil”. Comparaţie cu veniturile anunţate de Gigi Becali după FCSB - CFR Cluj

La fel se va întâmpla şi la returul, unde de această dată gazdă este considerată Inter Milano.

Cu un avantaj de două goluri, nerrazzurii vor fi împinşi frenetic de la spate de circa 75.000 de spectatori, care vor să îşi vadă favoriţii în prima finală de Champions League din 2010 încoace.

Prin urmare, returul de pe ”Giuseppe Meazza” va genera încasări din bilete pentru echipa gazdă de aproape 12,5 milioane de euro, conform Gazzetta dello Sport

Este un record absolut pentru fotbalul italian. Sunt cele mai mari încasări pe care le generează vreodată un meci disputat pe un stadion din Italia.

Acest aspect a fost comentat şi în studioul UEFA Champions League de la Orange Sport, între moderatorul Dan Udrea şi fostul mare internaţional român, Florin Răducioiu.

”Informaţie pe care mi-ai oferit-o tu, Radu”, a afirmat Udrea, care a fost completat de Răducioiu: ”Da, este incredibil. Este un record”.

Câţi bani bilete a făcut Gigi Becali la FCSB - CFR Cluj

Spre deosebire de încasările din sfera înaltă a fotbalului italian şi european, în fotbalul românesc sunt alte coordonate, chiar dacă la mijloc este vorba tot de un record absolut al asistenţei.

Acesta este cel de la recentul derby FCSB - CFR Cluj, scor 1-0, disputat pe Arena Naţională, la care au fost prezenţi 42.439 de spectatori, cel mai mare număr înregistrat în actuala ediţie de campionat.

Conform celor anunţate de Gigi Becali, FCSB ar fi încasat aproape 400.000 de euro din încasările de bilete.

”Mi-a zis cineva ‘băi Gigi, tu nu ai minte. În primul rând dacă vine Dinamo în divizia întâi, gândeşte-te la 400.000-500.000 de euro din bilete’. Şi dacă mai intră şi în play-off încă 500.000. Sunt 1 milion de euro numai din bilete cu Dinamo.

Am luat aproape de 400.000 de euro numai din meciul cu CFR-ul. Din bilete. Deci pe noi ne interesează să fie Dinamo şi Rapid în prima ligă”, a declarat Gigi Becali, potrivit Fanatik.

Inter - AC Milan, în returul semifinalelor Ligii Campionilor, se joacă astăzi, de la ora 22:00, în direct la Orange Sport 1, iar cele mai importante faze vor fi LIVE VIDEO pe orangesport.ro.

Afla mai multe despre: inter ac milanchampions leaguefcsb 

viewscnt
Articole similare