adplus-dvertising
You are here:

Incredibil. Ce s-a întâmplat când Petrescu s-a trezit cu Arlauskis în club | EXCLUSIV

Incredibil. Ce s-a întâmplat când Petrescu s-a trezit cu Arlauskis în club | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Managerul general de la FCSB, Mihai Stoica, fostul colaborator al antrenorului lui CFR Cluj, Dan Petrescu, în perioada petrecută la Unirea Urziceni, susţine că "Bursucul" nu a luat cele mai bune decizii mereu. Aşa s-a întâmplat şi în cazul portarului Giedrius Arlauskis, dar a fost amintit şi Raul Rusescu.

Dan Petrescu, despre Giedrius Arlauskis: "Nu va apăra niciodată"

FRF i-a oferit şansa lui Dan Petrescu de a deveni noul selecţioner al României, iar răspunsul va veni spre finalul acestei luni. Mihai Stoica, cel care a lucrat cu Dan Petrescu la Unirea Urziceni, a analizat ce ar însemna pentru echipa naţională venirea numirea tehnicianului lui CFR Cluj. 

Printre altele, MM Stoica a vorbit şi despre un capitol la care "Bursucul" a greşit în trecut. În perioada Unirea Urziceni, Giedrius Arlauskis şi Raul Rusescu au avut un început mai greu sub comanda lui Dan Petrescu, înainte de ascensiunea celor doi.  

Moderatorul Telekom Sport, Dan Udrea, l-a întrebat pe actualul oficial al FCSB dacă "Bursucul" are ochi la jucători. "(n.r. - Mihai Stoica dă din cap). Nu... Nu... Dimpotrivă. Au fost jucători... Mi-a spus despre Arlauskis că nu va apăra niciodată la el. A început cu Daniel Tudor campionatul pe care l-am câştigat, după aia a apărat Arlauskis că a greşit Daniel Tudor la Braşov, grav. 

Rusescu nu juca... Nu pot spune că... E altceva. Vezi un jucător jucând la un nivel, vrei să-l aduci la un alt nivel. Nu are nicio legătură cu postura de selecţioner. Aici vezi cei mai buni jucători şi vezi ce ai nevoie. 

La Urziceni erau dure antrenamentele cu el şi avea o chestie care nu se aplică la naţională, dar m-a impresionat că jucătorii care nu prindeau lotul aveau antrenament 'Moartea Căprioarei'. Trebuiau să prindă lotul ca să scape de calvarul din ziua meciului, dar asta nu se aplică la naţională", a declarat MM Stoica pentru Telekom Sport. 

După startul anevoios în România, Arlauskis şi Rusescu au devenit unii dintre cei mai importanţi fotbalişti ai Unirii Urziceni. Pentru lituanian au urmat patru titluri cucerite cu CFR Cluj, unde a fost om de bază şi sub comanda lui Dan Petrescu, şi un titlu cu FCSB. 

Raul Rusescu a devenit idol la FCSB, cu care a câştigat două campionate, iar în 2013 s-a transferat la Sevilla. 

Unirea Urziceni a fost una dintre echipele care au luat prin surprindere fotbalul românesc, dar şi pe cel european. Cu Dan Petrescu şi Mihai Stoica, clubul a cucerit titlul în 2009 şi a încheiat grupa G din Champions League pe locul al treilea, după Sevilla şi Stuttgart, dar peste Rangers. 

VIDEO | Pro şi contra Dan Petrescu la naţională, cu Mihai Stoica

viewscnt
Articole similare